2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک در مورد رژیمه بخون عزیزم

من خیلی راه ها برای لاغری رفتم خودم در اصل یه دیکشنری تو این موضوعی آخر سرم فهمیدم بخاطر سردی بدنم وزنم کم نمیشد الان یه ترکیبی درست کردم من در آوردی از زیره و اینا فعلا تا اینجا که راضی بودم ولی با این حال ممنونم ز پیشنهادات امیدوارم بتونی کلی رژیم غذایی هات فروش بره و موفق باشی

چجوری راجبش بیشتر حرف میزنی

من خیلی وقت بود از لاغرشدن ناامید شده بودم دیگه جون نداشتم رژیم بگیرم سختم بود دیگه چندماه پیش گفتم یه بار دیگه امتحان کنم ببینم لاغرمیشم یا نه تحت نظر دگتر قبلیم رژیممو شروع کردم رفتم باشگاه ثبت نام کردم اولش خیلی سختم بود ماه اول هرروز روزی یه ساعت ورزش میکردم ولی یه کیلو بیشتر وزن کم نکردم متاسفانه خیلی حالم بد شد ولی باز ادامه دادم ماه دوم ۴ کیلو کم کردم دیگه کم کم ورزشمو خیلی خیلی بیشتر کردم خیلی جواب گرفتم یعنی روزی سه ساعت گاهی اوقات ورزش میکنم رژیمم ادامه دادم البته هنوزم رژیمم باید ۷ کیلو دیگه کم کنم گاهی اوقات چندروز پشت سر هم پرخوری عصبی میگرفتم ولی باز شروع میکردم رژیممو ،هنوز باورم نمیشه از شر اونهمه چربی خلاص شدم ،هرسوالی داری بپرس گلم جواب میدم

من خیلی وقت بود از لاغرشدن ناامید شده بودم دیگه جون نداشتم رژیم بگیرم سختم بود دیگه چندماه پیش گفتم ...

فک کنم توام مشکلت سردی بدنت باشه متابولیسم بدنت پایینه که چربی سوزیت اینقدر ضعیفه یه مدت ادویه های گرم رو امتحان کن من زیره سیاه و سبز و دارچین و زنجبیل و با سرکه سیب و سماق و گلاب ترکیب کردم بعد ازش اندازه یه قاشق چای خوردی برداشتم گوله کردم صبحا قبل صبحانه با دوتا لیوان آب میخورم غذامم کم کردم نمیشه گفت در حد رژیم چون خیلی پر خور بودم اگه یهو رژیم می‌گرفتم بدنم می‌رفت تو حالت قحطی و کم نمی‌کرد بخاطر همین روزی ۱۷۰۰ کالری میخورم تو همین ده روزه خودم کلی تغییر حس میکنم صورتم کوچیک شده بازوهامم کوچیک شده تو بدنم خیلی سرده هنوز بهم آسیبی نزده خیلیم راضیم پوست صورتمم صاف تر شده من بدنم اینقدر سرد بود که وقتی ترشی یا ماست و خیار می‌خوردم دیگه از معده درد تا صبح نمی‌تونستم بخوابم معدم چیزی رو هضم نمی‌کرد الان خوبه خداروشکر توام امتحان کن شاید طبع بدنت سرده که متابولیسمت اینقدر پایینه دیر لاغر میشی