2777
2789
عنوان

عاشق همکلاسیم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 22 پست
حرفات کامل درسته عزیزم مرسی ک وقت گذاشتی یادم میمونه حتما❤️

اگه فکر میکنی ارزش شو داره ، ارزش یه فرصت، صبر کن تا خودش بیاد بهت پیشنهاد بده . چون اگه شروعش تو باشی نمیدونم چی پیش میاد ولی ممکنه خوشایند نباشه ممکنه واسه همه دخترا لبخند بزنه .

اره شاید نمیدونم😂

منم برام پیش اومده مثلا طرف می‌خنده 😂😂من ۱۳/۱۴ سالم بود فک میکردم روم کراشع بعد فهمیدم داره مسخرم می‌کنه 😐😐🤣😀

کلا جدی نباید بگیری اینارو و گرنه حالت گرفته میشه

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عیبی جاننن 😂😂✨♥️خوشش اومده 😁😂آره ولی جدا از شوخی هرچی مغرور باشی بهتره م خودم به شخصه جلو همچین ...

بیکارو خوب اومدی به فرضم با همچنین آدمی دوست بشیم اگه ماهی یبارم بخواد یه خوراکی چیزی بخره میتونه؟؟

اگه فکر میکنی ارزش شو داره ، ارزش یه فرصت، صبر کن تا خودش بیاد بهت پیشنهاد بده . چون اگه شروعش تو با ...

ن خودم که قطعا شروعش نمیکنم

شناخت زیادی ازش ندارم ولی آدم محترمیه 

صرفا یه درد دل دخترونه بود

چشم حواسم هست♥️🥺

یاٰرَبَّ‌العاٰلَمین‌لاٰتُعَلِّقُ‌قَلبۍبِمالَیسَ‌لِۍ🖤
منم برام پیش اومده مثلا طرف می‌خنده 😂😂من ۱۳/۱۴ سالم بود فک میکردم روم کراشع بعد فهمیدم داره مسخرم ...

ن عزیزم این اونجوری گ نمیخنده

منم بچع نیستم اونم بچه نیس

جفتمونم حقوق میخونیم جو رشتمون بسیار سنگینه😂

یاٰرَبَّ‌العاٰلَمین‌لاٰتُعَلِّقُ‌قَلبۍبِمالَیسَ‌لِۍ🖤
بیکارو خوب اومدی به فرضم با همچنین آدمی دوست بشیم اگه ماهی یبارم بخواد یه خوراکی چیزی بخره میتونه؟؟

دوستیو این چیزا همش چرته البته این نظر منه 

اما اگه بخوام جواب سوالتون بدم خب به فرض که ما دوست شدیم با یارو خب که چی به خاطر ی خوراکی که اونم ماهی ی بار بده !؟؟ 

اصن چرا باید به خاطر خوراکی گرفتن با یارو دوست شیم !