2777
2789
عنوان

به همسرت کلیه میدی علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 57 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب عنوان ی خانوم تا حالا اصلا ندیدم آقایون دروغ بگن ولی ما زنها همش دروغ (وای دوربین چرا برگشت 😂)

شما دروغای شاخ دار میگید ،،خانما دروغای مصلحتی

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

حالا همه احساساتی جواب دادن ،،منطق میگه نه ،به مرد جماعت نمیشه اعتماد کرد قطعا نمیدم چون زهر کشیدم

ادم از هرچی و هرکس به قول شما زهر چشیده باشه به همه تعمیم میده شما از یک مرد زخم خوردی میگی همه مردا بدن یه نفر از یک زن زخم خورده میگه همه زنا بدن یه نفر معلمش بد بوده میگه معلما همه بد هستن و....

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

ب عنوان ی خانوم تا حالا اصلا ندیدم آقایون دروغ بگن ولی ما زنها همش دروغ (وای دوربین چرا برگشت 😂)

آقای محترم دروغ که جنسیت نداره 

بستگی به رفتار و شخصیت فرد داره

و میدونم که جنبه فان داشت حرفتون ولی در کل گفتم

نفرماییدگفتم نظرخودتون چی هست

منظورتون اینه من کلیه امو میدم به زنم یا نه؟ والا زن که ندارم ولی اگر داشتم و همچین موقعیتی پیش میومد در وهله اول تمام تلاشمو میکردم که یه کلیه تهیه کنم براش اگه نمیشد یا پولش جور نشد اره چرا که نه یکی از کلیه هامم میدم 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

صد در صد با کمال میل کلیه ام رو میدم

یکبار هم در شرایطش قرار گرفتم ولی نیاز نشد و با دارو درمان شد

ولی همسرم قبول نمی کرد میگفت حداقل تو سالم باشی پیش بچه ها باشی

من مسلمانم به خدای علی بن ابی طالب(ع)