بدبختی حسرت ندیدن پسرام که سربازین، چند سالته سیسی؟
هعی 😭حالا بنگتن بیان اسکیز میرن اسکیز بیان انهایپن میرن انهایپن بیان یکی دیگه میره اصلا اوضاع خرابه💀🤣🤣🤣
من ناینتین تو چطور
همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همین حالا من نمیدونم موقعه بنگتن اومد خوشحال شم یا ناراحت چون بعدش اسکیز میرن ، ۱۷
اوخی گوگولیی🥲😂🦋
دقیقاااااا💀😂😂فقط باید در لحظه لذت برد
همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street
اوخی گوگولیی🥲😂🦋دقیقاااااا💀😂😂فقط باید در لحظه لذت برد
اونیم میشیا ، راستی تهیونگ و پارک هیوشین آهنگ دادن بیرون تیزرش هم اومده خیلی خوشگله ولی بچم بهمون خیانت کرده کاپل داره تو موزیک ویدیو ولی خیلی وایب خوبیه
اونیم میشیا ، راستی تهیونگ و پارک هیوشین آهنگ دادن بیرون تیزرش هم اومده خیلی خوشگله ولی بچم بهمون خی ...
ام ویش اومد؟؟؟؟؟
من هنوز گوش ندادمممممم😭😂
جررررر😔😂😂😂😂
به شخصه منم حس میکنم ویژوال ترییییییییین ایدل دختر یجیه خیلی از فیسش خوشم میاددددد
تو نینی سایت نظر نپرس🤣🤣🤣مایی میفهمیم که بدون میکاپ و از 17 سالگیش دیدیمش😔😂😂😂