2777
2789
واااااای نهههه نمیخوام راجبش فکر کنممم

خب منم تجربه اشو داشتم ولی متفاوت من تعریف کردم اینجا بنظر خودم ترسناک نیست ولی بقیه میترسن 

بنظر من چیزی نیست که بخوای بترسی دربرابر قدرت خدا این چیزا بی معنین و یک چیز دیگه از امام علی ترس زیادی دارن جوری که میگن امام علی کسی بوده روحش حتی پیامبران قبل به دنیا اومدنش هم محافظت کرده

خب منم تجربه اشو داشتم ولی متفاوت من تعریف کردم اینجا بنظر خودم ترسناک نیست ولی بقیه میترسن بنظر من ...

امام علییییییی محشرهههههههههههههه محشرررررر عشقققق منهههههههه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سال پیش رفته بودم مرکز خرید تو لوازم آرایشی یه پسری با اصرار بهم شماره داد چند بار زنگ زد گفت صاحب مغازه هست 

یه شب حرف زد گفت مایکل دلم برات تنگ میشه چند روزی بود خبری ازش نشد بهش زنگ زدم خاموش بود یه بار پام خورد به اون مغازه واسه کنجکاوی الکی پرسیدم دختر عمه فلانی آم چرا پیداش نیست گفت ما اصلا چنین شخصی اینجا نداریم ....

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
کاش نمیدیدم پرام ریخت برا همیناس نماز صب نمیخونم😐🤣

عزیزم😰😂

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

اسم واقعیت گفته؟شاید دروغ گفته بود تو اون مغازه کار میکنه

اره من اینجا مستعار به کار بردم... 

تو همون مغازه بود همش به همه دستور میداد

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
اره من اینجا مستعار به کار بردم... تو همون مغازه بود همش به همه دستور میداد

خب اینجوری چند مورد  شاید کارمندای جدید اومدن و قبلا اون رفته

یا طرف خلاف کار یا مامور مخفی چیزی بوده بعدا مخفی کردن که چه اتفاقی افتاده براش 

یا اسمش الکی گفته به یک اسم دیگه میشناختنش

خب اینجوری چند مورد شاید کارمندای جدید اومدن و قبلا اون رفتهیا طرف خلاف کار یا مامور مخفی چیزی بوده ...

نه مشخصات دادم گفتم چشم رنگیه موهاش فر هست اصلا یه جوری شد گفت نه خانم والا چنین شخصی تاحالا نداشتیم خودم صاحب اینجام حتی مغازه بغلی شاگرد بوتیک یه دختری بود باهاش دوست بودم اونم گفت عجیبه صاحب مغازه که این آقاست چنین شخصی که تو میگی تاحالا ندیدم

نه مشخصات دادم گفتم چشم رنگیه موهاش فر هست اصلا یه جوری شد گفت نه خانم والا چنین شخصی تاحالا نداشتیم ...

خوشکل بود؟ 

نمی دونم شاید جنی خوناشامی چیزی بوده 

به هر حال اول باید دلایلی که منطقی برسی کرد بعد اگه نتیجه نداد احتمال ماورا هست 

خوشکل بود؟ نمی دونم شاید جنی خوناشامی چیزی بوده به هر حال اول باید دلایلی که منطقی برسی کرد بعد اگه ...

سبزه موهای در مشکی چشماش سبز بود قد متوسط 

نه بعید می‌دونم....با عقل جور در نمیاد

چرا مشخصات عشق منو دادی😐😐😐😐

خانم نگران نباش هر کی که بود نیست شده