2777
2789
چه فرقی میکنه دوتاشون منو نابود کردن

پس قید اونا رو بزن 

خودت که خودتو نابود نکردی میخوای قید خودتو بزنی 

تو هنوز زنده ای حتی اگه ۱۹۰ سالته تو هنوز وقتشو داری حروم نکن خودتو 

از جهت دینی هم خدا نمیبخشه اون دنیا دو برابر این دردا سرت میاره چون چیزی که با دستای خودش ب زیبایی خلق کرده رو داری نابود میکنی 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم واقعا دیگه مخم نمیکشه جز این سه حالت خارج نیس یا میمیرم یا تا اخر عمر عقده ای زندگی میکنم یا ...

ببین هیچکس نمیتونه تورو مجبور به کاری کنه که دلت نمیخواد از هیچکسم نترس فوقش دوبار میگن فلانی بده اخرش ک چی؟؟

اون محیط برات سمی هست؟ ازشون دور شو برو کار تو شهر دیگه پیداکنو برو اونجا فوقش روزی ی بار زنگه دیگه 

ولی اگه برا رفیق بازی میگی  زیاد نکن جوری نشه از زندگی و هدف های اصلی زندگیت دور میمونی

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
پس قید اونا رو بزن خودت که خودتو نابود نکردی میخوای قید خودتو بزنی تو هنوز زنده ای حتی اگه ۱۹۰ سالته ...

وقتی اهل بیتشو صدا میزنم جواب نمیدن حداقل اون دنیا میگم ازتون خواستم کاری نکردین

ترس

من اگه جات بودم ی لحظه هم پیششون نمیموندم 

خودم دلم میخواد مستقل شمو برم نمیزارن هیچ جوره ولی اگه پسر بودم صد درصد میرفنم 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
وقتی اهل بیتشو صدا میزنم جواب نمیدن حداقل اون دنیا میگم ازتون خواستم کاری نکردین

جواب نمیدن شاید صلاح کارت این باشه برات کاری که شما میخوای رو نکنن

واقعا میگم نه واسه اینکه الکی اعتقاد داشته باشی

من ی شبه عزیزی از ماه رمضون که گفته بودن هر چی از خدا بخواین حتی اگه به صلاح نباشه میده بعد من  از خدا خواستم ی خواسته که محال بود برآورده شه بخدا ۱ ساعت بعد شد در آخر فهمیدم خاک تو سرم نباید میشد نباید می‌فهمید و فلان..

بدون که اگه نمیشه ب صلحته با اینکه شاید برات سخت باشه باورش ولی همینه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
پسر بودن مضخرف ترین جنسیته

حالا ما دخترام از ی طرف همینو میگیم ولی مهم نیست جنسیت چیه مهم اینه چطور خودتو بسازی 

نمیدونم واقعا دیگه مخم نمیکشه جز این سه حالت خارج نیس یا میمیرم یا تا اخر عمر عقده ای زندگی میکنم یا ...

خودت تنها نمیمیری با مرگت خانوادت رو هم با خودت می کشی.

یکی از اقوام سه ماه پیش خودش رو کشت کلا خانوادش نابود شده .خدا بیامرزش حیف از اون جوان.

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت