2777
2789
عنوان

عزیزان نظرتون راجعبه ارثیه

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شما هم بگید؟

نمیدونم چرا نسل گذشته به مسئله تقسیم اموال اینقدر خساس و زودرنجه

اینقدر که اکثرا همه چی میمونه برا بعد از فوت خیلی تلخ و غم انگیزه

چرا والدین تکلیف اموال و اولادشوتو مشخص نمیکنن

با این همه مالیاتهای سنگین و مصادره بخشی از اموال توسط دولت درک نمیکنم والدینو

با قوانین ارث خیر کاملا مخالفم با قوانین مسخره دیه هم همینطور

قوانین ارث تماما از جانب خداست و توی قرآن اومده عزیزم

با حکم خدا مخالفت نکنید، یقینا خداوند داناتر و آگاه تر از بندگانش هست

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
نمیدونم چرا نسل گذشته به مسئله تقسیم اموال اینقدر خساس و زودرنجهاینقدر که اکثرا همه چی میمونه برا بع ...

الان پدرشوهر من ،که زنده هست تقسیم کرده،ولی اشتباه داشته.پس زنده هم هستن،باید درست انجام بدن وگرنه فایده نداره.الانم چون تاپیکت خلوت بود،نظرمو گفتم وگرنه قبلا تو یه تاپیک دیگه نظر خواستن،من خیلی کوتاه گفتم ناراحتم.همه ریختن سرم که پدرشوهرت مال داشته اختیار داشته،دوست داشته.ولی انصاف نیس.تا کسی جای کسی نباشه،نمیفهمه.اون کاربرا هم واسه این،این حرفا رو زدن،چون خودشون خانوم هستن و بخاطر خودشون اون حرفا رو میگفتن

من میگم اگه برابر باشه،باید تو خانواده هر دو طرف،برابر باشه تا حق و ناحق نشه.نه مثلا خانواده همسرم م ...

اگر شرایط رعایت نشع چی

اگر از اول اختلافاتی بوده باشه چی

مثلا من خودم 17 ساله ازدواج کردم خانواده شوهرم ... و غیر متعهد از اب در اومدن سالهاست ارتباط نداریم 3 تا بچه دارم تمام هزینه ها هم به عهده خودمه عملا خرج شوهرمم با خودمه.  امیدی هم به ارث خانواده شوهر ندارم چیزی هم نمیدن بدن هم به دردم نمیخوره.   و برعکس از پدرم انتظار دارم حواسش به بچه های من باشه دوتا بردارم مجردن. 

اتفاقا در شرایط نابرابر انتظارم بیشتره  هیچ وقت از طرف خانواده همسر یک ریال حمایت نشدیم الان از خانواده خودمم انتظار نداشته باشم؟

اگر شرایط رعایت نشع چیاگر از اول اختلافاتی بوده باشه چیمثلا من خودم 17 ساله ازدواج کردم خانواده شوهر ...

گفتم که همه ناراضی ان.حتی بنظر من کسانی هم که مثلا توافق میکنن (منظورم خواهر و برادرا و وراث هست)،باز ته دلشون راضی نیستن.چون دیدم زیادواسه همین همیشه میگم تف تو این ارث که همیشه باعث اختلافه.کاش آدما مثل قدیما،با اموالشون دفن بشن.

که یعنی تو عروسی به تو چه.چون خود کاربرا دختر بودن،طرف دختر خانواده رو گرفتن.ولی حق همه باید رعایت ب ...

اگر اشکال نداره میشه بگی چطور تقسیم کردن؟   مساوی بوده بین دخترو پسر و یا طبق قوانین فقهی؟

اگر اشکال نداره میشه بگی چطور تقسیم کردن؟ مساوی بوده بین دخترو پسر و یا طبق قوانین فقهی؟

خیلی طولانیه.

ببین مادرشوهرم همه کاره خونه بوده،پدرشوهرم بی زبونه.

مادرشوهرم که زنده بود،یه زمین از خودش داشت،که داد به یه پسر و تنها دخترش(یعنی دو قسمت کردن)

قبل فوتش به همسرش میگه مساوی بده اموالو 

چون یه دختر داشتن،از سن جوانی هم مریض بود،همش کل خانواده هواشو داشتن.

پدرشوهرم الان مساوی تقسیم کرده ولی در مجمووع شوهرمن که پسر خانواده هست،اندازه دختر خانواده هم ارث نبرده.یعنی حتی مساوی هم نشده.

برادرشوهرم اون زمینو فروخت،بهش خیلی کمک شد.

خب منم به اون کمک تو زندگی نیاز داشتم.براز هرچیزی بسیار با همسرم زحمت کشیدم.

سه ماه پیشم،خواهرشون بخاطر همون مریضی فوت شدن.

اموالش موند واسه کی؟؟؟داماد خانواده

خیلی طولانیه.ببین مادرشوهرم همه کاره خونه بوده،پدرشوهرم بی زبونه.مادرشوهرم که زنده بود،یه زمین از خو ...

حتی الان قانونا هم چون دختر زودتر فوت شده ارث نمیبره.ولی ما همچین آدمایی نیستیم که حقشو ندیدیم.