2777
2789
عنوان

من امشب سوار ماشین غریبه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 110 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نصفع راه شرو کرد حرف زدن ک تو از این شهر نیستی گفتم هستم گف مشخصع من ادم شناسم گفتم حالا چ ربطی دارع گفتم تازع ساکن شدیم برااینکع با خودش نگع بی کسع اینجا 

گف چن وقتع گفتم ۲ هفتع گف مریم ازکجا میشناسی ( همون زنع تو ماشین بم گف اگ گف تو کیی هستی بگو من دوست دوران راهنمایی مریمم)منم همطنو گفتم بعد وسط حرفام سوتی دادم گفتم ۲ هفتع س اومدیم این شهر قبلا شهر دیگ بودیم 

خیلی خر ت خر شد بعد اومدیم سمت منطقع داییم بقران انقد هول شدع بودم دست پام میلرزید ک ادرس اشتبا میدادم دور خودمون میچرخیدیم گف دیدس گفتم از اینجا نیستی گفتم ب شما مربوط نیس من تازع اومدم زیاد این منطقع بلد نیستم گف حالا انق دور میزنیم تا پیدا کنیم بخدا قسم چشاشو از ایینه نگا میکردم دو دو میزد داشتم سکتع میکردم