2777
2789
عنوان

سامسونگ A15 یا شیائومی نوت 12S

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 57 پست
دقیقا شیائومی داشتم از دوربینش اصلا راضی نبودم. کارکردن باهاشم برام راه دست نبود. حالا میخوام بفروشم ...

عزیزممم اشتباه نکننن کیفیت دوربین شیائومی نوت ۱۲S واقعا عالیه رم ۸ 

۲۵۶ گیگ حافظه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلااا عزیزم بخدا من خودم نوت ۱۲ گرفتم چند روز

مبارکت باشه عزیزم. همیشه هم ربطی به بهتر بودن یا بدتر بودن یه گوشی نداره. گاهی سلیقه و نحوه ی کارکرد هرکسی با گوشی فرق میکنه و برحسب سلیقش انتخاب میکنه

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

تو همین سریA،،قیمتش۷۰ تومن هست؟؟؟؟؟A۲۰ هم جدیده گلم؟؟؟بین ۲۰ ،۵۵ کدوم بهتره؟

نه سریa بالاترینش همین a55

جدیدترین گوشی سامسونگ رو گفتم ۷۰ تومن

A20 خیلی قدیمی و ضعیفه

A15 ازa20 قوی تره

{ خانم هستم }
نه سریa بالاترینش همین a55جدیدترین گوشی سامسونگ رو گفتم ۷۰ تومنA20 خیلی قدیمی و ضعیفهA15 ازa20 قوی ت ...

آها پس ۲۰ نیست همون ۱۵ شاید باشه،،پس ۵۵ هم

دوربین هم حافظه بهتره؟؟آخه دیدی یه وقت یه مدل یکم پایین تره

میبینی کیفیت دوربینش بهتره

مبارکت باشه عزیزم. همیشه هم ربطی به بهتر بودن یا بدتر بودن یه گوشی نداره. گاهی سلیقه و نحوه ی کارکرد ...

من a71 داشتم a13 داشتم a10 داشتم a12 داشتم a32 داشتم یعنی تمام مدل های سامسونگ رو داشتم  هیچکدوم شیائومی نمیشدن من شیائومی مدت کوتاهی استفاده کردم قطعا قطعا شیائومی ارزش خرید بالاتری داره

من راجع به عمرشون نمیدونم اظهار نظر قطعی کنم ولی اکثرا همه دور و اطرافم شیائومی داشتن و واقعا عمر کرده واسشون البته دیدم برای بعضی ها سوخته و دیگ روشن نشده

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
خودم گوشیم نوت 12sخبلی راضیم کیفیت دوربین بلندگو استریو حافظه خوب عالیه

منم دوتا خریداری کردم واقعا کیفیتش رو تضمین میکنم

بنظرم در بین گوشی های میان رده قطعا با اختلاف شیائومی حرف اول رو میزنه

آها پس ۲۰ نیست همون ۱۵ شاید باشه،،پس ۵۵ همدوربین هم حافظه بهتره؟؟آخه دیدی یه وقت یه مدل یکم پایین تر ...

حافظه مال قبل بود

گوشی های الان ارزونشونم حافظه بالایی داره

ولی پردازنده و دوربین a55بهتر از بقیه گوشی های سریaهست

اما اگه استفادت از گوشی سنگین نیست میتونی گوشی قیمت مناسب تری هم بخری 

{ خانم هستم }
من a71 داشتم a13 داشتم a10 داشتم a12 داشتم a32 داشتم یعنی تمام مدل های سامسونگ رو داشتم هیچکدوم شیا ...

مرسی عزیزم🙏🙏

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥