2777
2789
عنوان

امشب رفتیم خونه مادرشوهرم مهمونی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 35 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو مهمونیت رو برو 

درسته بچست دوست داره بازی کنه 

اما تو باهاش هم صحبت شو حرف بزن بازی نشستنی کن بزار بقیه ببینن بچت محتاج دیگران نیست

نهایتم گوشیتو بهش بده یکم بازی کنه سرگرم شه

دوسه ساعتم بیشتر نمون بگو بچم وقت خوابشه ، حوصلش سر رفته، 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

عزیزم ببخشید ولی وقتی دیر میرید طبیعیه که بچتون غریبه تر باشه وهم خودش دیر قاطی میشه هم بقیه دیر باهاش اکی میشن 

خودت سرگرمش کن  اینطور مواقع و رفت وآمد با پدر ومادر انقدر کم وبا فاصله برای آینده بچه ها هم خوب نیست، 6 ماه خیلی کمه مگر اینکه شهرهاتون فاصله زیادی داشته باشن

حالا نه هر روز ولی ماهی یکبار رو برو بچت تو جمع باشه 

خودت بهش توجه کنی خراب نمیشه براش عروسک ببر یا باهاش صحبت کن یا یه جوری

تو خونه خیلیی بهش توجه می‌کنیم ولی یه اخلاقی داره باید نازشو بکشن بره بازی بااینکه دوست داره ولی خودش پیش قدم نمیشه

دفعه بعدی اگر خواستی بری بچه رو بزار خونه مامانت برو بگو دخترم از دفعه پیش احساس راحتی نکرد اینجا غریبی میکرد میگفت ببر خونه مادرجون یعنی مادر خودت بگو ب خانوادم خیلی وابسته هست....منم بخاطر اقام اومدم وگرنه دلم پیش بچمه

😂ولی اینکاری ک گفتمو نکن دود میارتشون

منم از خانواده همسرم دورم ما شهر غریبیمولی هر روز تماس تصویری میگیرم بچم نیم ساعت با پدر بزرگ ومادر ...

باید اونام بخان یطرفه نمیشه 

چندبار رفتیم همینه 

دختر منم نمیره البته سمتشون

دفعه بعدی اگر خواستی بری بچه رو بزار خونه مامانت برو بگو دخترم از دفعه پیش احساس راحتی نکرد اینجا غر ...

🤣🤣🤣

واقعنم همینه 

میدونی خانواده شوهرم خیلی عصبین 

الان اون بچه رو همش صدا میکردن ولی دعواشم میکردن 

میگفتن میزنیمت برو 

سرهمون خیلی مهربون نیستن دخترمنم اوکی نیس