2777
2789
وای باز صدرحمت به من قراره تا اخر این ماه سهام عدالتم بدن پس خوشحال باش فرزندم

حالا  به یکی هم   ۵۰۰  بدهکارم این هفته هم   نوبت دکتر دارم  🥲🥲🥲  ببین  دیگ   اوضاع  من چیه    دعا کنید  شاغل شم   😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس دلیلش همینه امیدوارن انقدر پول گیرت بیاد که لذتِ زندگیو ببری و بری خریدایِ دلخواهت بعدشم بیای این ...

مرسی گلم ولی یه چیزی هست اونم اینه هر چقدرم پول داشته باشم تو کارتم همرو خرج میکنم انگار باید اینکارو کنم بعد برم خونه فکر کنم مشکل دارم سندرومی چیزی

خب عزیزم رو‌خودت کار کن خریدای الکی نکنی خاستن توانستنست

واقعا باید همین کارو کنم یه چیزای که لازم نداشتم خریدم یا لپ تاپمو دادم برنامه ریخت ،سال تا سال باز نمیکنم لپ تاپو نهصد فقط برای برنامه و باز کردن رمز گرفت حرص دارم میخورم 

واقعا باید همین کارو کنم یه چیزای که لازم نداشتم خریدم یا لپ تاپمو دادم برنامه ریخت ،سال تا سال باز ...

حالاک شده فداسرت بهش فکر نکن ولی خب برا پولت همیشه یه برنامه خوب بچین قبل اینک دستت برسه مثلا یه ماه برا خرج ماشین یه بار پس انداز طلایی چیزی یه بار مثلا فلان نیاز خونه قبلش بهش فکر کن تا وقتی رسبد دستت الکی خرجش نکنی

حالاک شده فداسرت بهش فکر نکن ولی خب برا پولت همیشه یه برنامه خوب بچین قبل اینک دستت برسه مثلا یه ماه ...

اها راستی تقصیر دیج.ی کالا شد رفتم سکه بخرم موجود داشت یه دفعه زد موجودی صفر از اون سکه های تخفیف بلک فرایدیی

اها راستی تقصیر دیج.ی کالا شد رفتم سکه بخرم موجود داشت یه دفعه زد موجودی صفر از اون سکه های تخفیف بل ...

خب چرا از طلافروشی نمیخری حالا تخفیف رو بیخیال شما پولو الکی ب باد نده 😂شوخی بودا

خب چرا از طلافروشی نمیخری حالا تخفیف رو بیخیال شما پولو الکی ب باد نده 😂شوخی بودا

طلا فروشی اون قیمتی نداره تخفیف دی.جی کالا خوب بود تند تند ملت خرید زدن

سکه پارسیان ک همه جا داره همه قیمتی

اره پارسیان تو  شهربازیم جایزه میده 🤭یه شهربازی تو کرج فک کنم اسمش چمران، البته گولمون زدا کلی تیغید اخرش چند تا سکه پارسیان داد