2777
2789
عنوان

امشب دوگرم طلا خریدم شد سیزده ملیون

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 132 پست
ناراحت نباش باز خوب بوده داشتین فروختین دادین ماشین بازم داریشون ....همه چی گرون شده از لباس بگیر تا ...

پناه برخدا 

زندگی برای ما متاهلا سخت تره بخدا 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله بله درستههمینی که شما میگیزن به ی کلام محبت آمیز هم دلش خوش میشهخودمون خونه خریدیم شکر

اهااا حالا میتونین ی نفس راحت بکشین خدا همه اونایی ک مستاجرن رو ی برکتی بندازه تو زندگیون بتونن خونا بخرن سخته بخدا....زن  و ب گل تشبیه کزدن دیگه اینقدر روحیه ش لطیفه...پس کو شیرینی خونه🤷‍♂️

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

اهااا حالا میتونین ی نفس راحت بکشین خدا همه اونایی ک مستاجرن رو ی برکتی بندازه تو زندگیون بتونن خونا ...

مرسی مرسی

انشالله همه مستاجرا صاحب خونه بشن

بفرما دهنتو شیرین کن 🍰 😅 

هرچی باهام سردتر برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 🤪
پناه برخدا زندگی برای ما متاهلا سخت تره بخدا

ببینین خانم الان شما وارد زندگی شدین و ی مسیری رو ازش طی کردین و دارین مبارزه میکنین و میرین جلو ولی ما هنوز مبارزه میکنینم ک بیایم داخل شیم اگه تا اونموقع کشته نشیم اصلا بعد یکم نفس تازه کنیم دوباره مبارزه ...مجردی درسته ک مسولیت نداری ولی باز سختی خودشو داره

مرسی مرسیانشالله همه مستاجرا صاحب خونه بشنبفرما دهنتو شیرین کن 🍰 😅

خاهش میکنم...ایشالااا🤲🤲🤲

کیک اوردین چایش کوووو😂یاد اون تامیکه افتادم ک رفتن بودن خاستگاری عروس خانم قندون خالی گذاشته بود جلوی دستشون خانم کاربر الهام شما دیگه چرا کیک  و با چایی میخورن نیومدیم خاستگاریتون ک استرس گرفتین😂

خاهش میکنم...ایشالااا🤲🤲🤲کیک اوردین چایش کوووو😂یاد اون تامیکه افتادم ک رفتن بودن خاستگاری عروس خا ...

🤣🤣🤣

حالا تو از ما بپذیر

خاهش میکنم...ایشالااا🤲🤲🤲کیک اوردین چایش کوووو😂یاد اون تامیکه افتادم ک رفتن بودن خاستگاری عروس خا ...

منم علایم پیریع دیگه

کیک میارم چای نمیارم

چای میارم قند نمیارم 🤷😂

مزانی چموشم