2777
2789
عنوان

اگه به دکتر بگین راکوتان خوردین مجوز سقط میده

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 76 پست
دیگه همه میدونن هرکس راکوتان بخور تا یک سال حتی بیشتر نباید حامله بشه

خب بله 

منظورم اینه دکتر قبول نمیکنه

اینجوری باشه ک هرکی بخاد سقط کنه میره میگه راکوتان خوردم دیگه

بعدم اگ خدای نکرده مشکلی پیدا کرده باشه تو غربال مشخص میشه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بله منظورم اینه دکتر قبول نمیکنهاینجوری باشه ک هرکی بخاد سقط کنه میره میگه راکوتان خوردم دیگهبعدم ...

همه ی مشکلات تو غربالگری مشخص نمیشه.

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

کِی؟ جدیدا سخت گیرتر شدن. اصلا یه وضعی شدهه😬😬😬

همین تازگیا

آهان ینی میگن برو بچه معلولت رو ب دنیا بیار؟

حرفا میزنین ها...

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

نه بابا دکترا انقدر میترسن از مجوز سقط 

مگر یه مشکل خیلی خیلی خیلی جدی باشه 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
کِی؟ جدیدا سخت گیرتر شدن. اصلا یه وضعی شدهه😬😬😬

جدیدا میگن عقب افتاده ام شد، فقط دنیا بیارید😐😐😑😑

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

اگه بگی افتادم خونریزی و درد دارم اره مجوز میدن

من خونریزی و درد داشتم 

مجوز کجا میدن ؟؟؟؟ 

دکترا میترسن چون براحتی میشه پروانه دکتر رو باطل کرد 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
همین تازگیاآهان ینی میگن برو بچه معلولت رو ب دنیا بیار؟حرفا میزنین ها...

بله. بالاتر گفتم. خواهرم ماماست و درجریانم.یه مورد اخیر رو بگم؟ جنین بدون نای هست.مجوز سقط نمیدن. مگه خودش سقط بشه.   به همین راحتی🤐🤐🤐🤐

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

صد سال خدا نکنه بچه شما مشکل داشته باشه ولی من بخاطر بارداری ناخواسته همش دنبال ی بهونه یا دلیل بودم سقط کنم پیام دادم برنامه پاسخگو گفتم قرص اعصاب میخورم و فلان.گفت بچه عقب مونده هم بشه سقط جایز نیست چون اون ی هدف هست توی نظام خلقت واسه تکامل خودش یا اطرافیان😐خیلی سخت مجوز میدن.جمعیت روبه پیری فقط میگن بیارین

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪