2777
2789
عنوان

اتفاقی که شنیدم تو مدرسه افتاده خیلی ناراحتم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 13720 بازدید | 232 پست
مرگ مغزی باید به نظرم چن بار کمیسیون تشکیل بشه مطمئن بشن البته ایشون اینجور که میگید سابقه صرع داشته ...

اینجا دکترای درست و حسابی نداره

فقط امیدم به اینه که دکتره اشتباه تشخیص داده باشه و برگرده بچه

ما یکی از اقوام دورمون دختر بچه ۵ سالش بوده حواسش نبوده افتاده رو نوزاد ۳ ماهه اون بچه هم آسیب به سر ...

اعدام مال آدم بالغه

تازه اونم برای بالغ زیر۱۸ساا شرایطی داره

بچه ی ۵سالع هیچ مجازاتی نداره

صرفا از والدینش تعهد میگیرن که ترتبیتش کنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین هنوز بچه نداری پس قضاوت نکن

قضاوت نمیکنم ولی اعدام برای ۵ ساله که اصلا قدرت تفکر نداره یذره زیاد نیست؟؟

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
به اون هم فکر میکنم ولی اونی هم که هل داده بچس زیر ۱۰ سالشه حتی معلومه عقلش کامل نیست دیگه برو که نم ...

خدا نیاره ان شاالله که برگرده

ولی زبونم لال اگه بچشون بره من حس میکنم پدر و مادره رضایت میدن نمیتونن کاری با اون بچه بکنن دلشون نمیاد

وای بعضی پسربچه ها خیلی وحشین،پسرم ۸سالشه،سال قبل توی کلاس همه باشیطنت افتادند روش سرش به طرزوحشتناک ...

کنترل بچه ها بخصوص پسر بچه ها خیلی واجبه

باید خیلی حواسشون باشه