2777
2789
عنوان

عادیه همین چند قلم بشه یک میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 2191 بازدید | 127 پست
اتفاقا عزیزم ونوس مد کت بوفالو موجود کرده بود فقط نمیدونم الان موجود هست یا نه حتما یه چکی بکن بنظرم ...

برم ببینم عزیزم لطف کردی گلم❤️💕

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
قیمت دستکش خیلی خیلی مناسب بوده،البته کش هاهم حداقل پنجاه تومن هستن،مبارکش باشه قشنگن😍

اره فیمت دستکش خوب شده ممنون عزیزم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این مدل دستکش حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ طبیعیه. 

جوراب هم ۲۰۰ نهایتاً. 

کش سر ها هم هر بسته حدود ۸۰ تا ۱۰۰ معقوله. 

با توجه به قیمت هایی که خودم سراغ دارم تخمین زدم😅

خیلی هم گرون نخریدین به نظرم. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
این مدل دستکش حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ طبیعیه. جوراب هم ۲۰۰ نهایتاً. کش سر ها هم هر بسته حدود ۸۰ تا ۱۰۰ معقول ...

به نظرم با حساب شما هم باشه بازم ۲۰۰ گرون داده دستکش ۳۰۰ جوراب خالا ۲۰۰ ۵۰۰ هم اون کشا شده یعنی 😑

به نظرم با حساب شما هم باشه بازم ۲۰۰ گرون داده دستکش ۳۰۰ جوراب خالا ۲۰۰ ۵۰۰ هم اون کشا شده یعنی 😑

چی بگم 

اکسسوری یا به قول من جینگول‌جات ها! معمولا خرده ریز هایی هستند که رو هم گرون می‌شن😅

بیخیال حالا ۱۰۰تومن ۲۰۰ تومن کمتر یا بیشتر 

ارزش ناراحتی نداره🌺

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
چی بگم اکسسوری یا به قول من جینگول‌جات ها! معمولا خرده ریز هایی هستند که رو هم گرون می‌شن😅بیخیال حا ...

نه دیگه آرومم😅

فقط عکسو ببین

واای خداخیرت بدهچرا خریدی

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست