2777
2789
یاد دختر داییم افتادم.بخاطر این سوال طلاق گرفت.ولی گفته بود مامانمو بیشتر دوس داری یا مامانتو بحثشون ...

هیچ وقت سر این جدا نشدن.یه عالمه داستان پشت این حرف بوده و دیگه سر این تمومش کردن...مثلا میبینی چن روز ناراحتی ولی گریت نمیاد...یهویی لیوان از دستت میوفته میشکنه و میشینی گریه میکنی.ولی ایا واس لیوان گریه میکردیم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوایل ک جاهل بودم می‌پرسیدم 

ی بار میگفت مامانم

ی بار میگفت سوالای چرت نپرس 

یبار میگفت تورو

ی بار میگفت خودت منو بیشتر دوس داری یا مامانتو

ی بار میگفت مامانتو

😁😁😁

با این سوالا چرت احمقانه زندگیو ب کام خودتون تلخ نکنید 

خودتون شوهرت رو. بیشتر دوس دارید یا مامانتون رو😐

والا خیلیا زنشونو از خدا هم بیشتر دوس دارن چه برسه مادرشون

نه عزیزم تو از دل اون بعضیا خبر نداری 

کسی ک مادرش ک یه عمره زحمتشو کشیده رو دوست نداشته باشی 

پس اونقدر نمیتونه زن چند ساله رو دوست داشته باشه 

قیژ قیژ 🐍
احسنت

کلا سوالاتی که باعث دلخوری و کدورت میشه پرسیدنش اشتباهه یادمه یه مدت تو مهمونیا از بچه ها میپرسیدن مامان رو دوست داری یا بابا رو ...یعنی واقعا من به شعور کسانی که این پرسش رو داشتن شک میکردم 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

نه عزیزم تو از دل اون بعضیا خبر نداری کسی ک مادرش ک یه عمره زحمتشو کشیده رو دوست نداشته باشی پس اونق ...

نه والا پسر عموی من پزشک و سرشناس شهرمون 

الان پنج ساله بخاطر خانومش با مادرش قطع ارتباط چون یه دعوا ساده کردن خب بارها هم خودش گفته زنم از همه برام عزیزتره 

عزیزم و خیلی های دیگه 

هیچ وقت سر این جدا نشدن.یه عالمه داستان پشت این حرف بوده و دیگه سر این تمومش کردن...مثلا میبینی چن ر ...

نه سر همین بوده دختره خیلی بچه بود و هست رفتاراش.جلو مامان خودشم این سوالو پرسیده و پسررو وادار کرده که بگه مادر زنمو بیشتر دوس دارم

تو این ۸سال تاحالا ازش نپرسیدم منو دوست داری یا نه

چ برسه بگم مامانت یا من

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚