2777
2789
عنوان

معلم دخترم عاشقم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 27813 بازدید | 294 پست

چه گیری دادن به کلمه مجرد و مطلقه 

چرا اینقد رو کلمه مطلقه حساسین 

یعنی کسی که طلاق گرفته چیز بدی نیست که

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
مجرد با مطلقه فرق ندارد از نظر شما؟

اگر میشه شما معنای مجرد رو تشریح کنید.غیر اینه که از خانواده تجرد و به معنای کسی هست که همسری نداره؟ فردی که جدا شده همسر داره که نشه بهش گفت مجرد؟ دیگه طبق تصورات خودتون معنای کلمات رو تغییر ندین. سوا از این کسی که جدا شده هم مجرد هست و وصف مطلقه تو جامعه ما بار منفی داره.بهتر اینه آدم سعی نکنه با فوکوس کردن رو موضوعاتی که طرف رو ناراحت می‌کنه دنبال زیربغل مار بگرده

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا مرد ها به زن های مطلقه برچسب هرزه بودن میزنن؟ چون زن ها به راحتی درخواست مرد های هرزه رو قبول می ...

بله منظورم گروهی از زنان مطلقه بود ک درخواست مرد های هرز قبول میکنن 

شرط و شرایطشو نوشتم که توضیح داده باشم !

اگر میشه شما معنای مجرد رو تشریح کنید.غیر اینه که از خانواده تجرد و به معنای کسی هست که همسری نداره؟ ...

عزیزم این حرفا رو باید به کسی گفت که درک بالایی داشته باشه نه به بعضیا که انگار تو گوش دور از جون خر داری یاسین میخونی

مطلقه اسمش روشه یعنی طلاق گرفته شده یکم علمتون زیاد کنین

عذر می خوام ولی برام جالبه این همه از علم میگید ولی نمی دونید مجرد در عربی ینی تنها نه ازدواج نکرده به فرد ازدواج نکرده باکر یا باکره می گن 

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل

اقای معلم اصلا هنوز خاستگاری نکرده،فقط گفته میشه یه چیزی بگم؟شاید میخواسته یه مسئله ی دیگه ای رو عنوان کنه.

اسی میگه هزارتا خاستگارِ مجرد دارم احتمالا اوناهم خاستن از اسی یه سوالی بپرسن که برچسب خاستگار روشون خورده😂😂😂

اسی جان بذار بقیه ی پسرا سوالشونو بپرسن بعد مطمئن شو خاستگاریه،نه اینکا احساس کنی عاشقت شدن بگی میخواد خاستگاری کنه

افتادم یاد حبیب لیسانسه ها

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

😂😂😂😂😂

چقدر کاربرا برای توجیح حرفشون خودتون رو هلاک کردین 

بابا بی خیال درک و شعور و برداشت انسانها متفاوته کاریش هم نمیشه کرد تا بوده این بوده

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
😂😂😂😂😂چقدر کاربرا برای توجیح حرفشون خودتون رو هلاک کردین بابا بی خیال درک و شعور و برداشت انسانه ...

آخه بدبختی اینجاست که ی عده آدم بیشعور میان نظر میدن نمی‌فهمن چی گفتن

چقد این تاپیک عجیب بود 

مجرد یعنی کسی که اصلا ازدواج نکرده 

مطلقه یعنی کسی ک طلاق گرفته چرا اینقدر پیچیده ش میکنین خب 

پس چی بگیم بگیم تیبا سوارا خوبه؟؟؟؟

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞