2777
2789
عنوان

معلم دخترم عاشقم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 43880 بازدید | 294 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو چقدر شر و ور داری میگی برا خودت .نصفه شبی دهن منو باز کردی آخه احمق این چه حرفیه میزنی نسنجیده و ...

گفتم زن ها مطلقه ک با مرد های هرزه رابطه دارن ! نگفتم همه مطلقه ها )! 

صحبتم مشخص بود 

بله بگه مطلقم و دختر دارم

یک کلمه ای هست که تو همه دنیا برای کسی که پارتنر، یا همسر یا دوست پسر نداره و به طور کلی تو رابطه نیست استفاده میشه. Single. شاید‌مجرد هم همین معنی رو بده، چون لفظی که برای دختر ازدواج نکرده استفاده میشه و معنی رو میرسونه دوشیزه است.

حواستون به قلب آدم‌ها باشه…

اره واقعا زن ناراحت میشه از شنیدنش،دیگه هیچوقت بهش نگو عزیزم دلش می‌شکنه😊

نه با ناراحتی اونو گفتم،گفتم ابجی تو هم مطلقه شدی و دلم گرفته بود براش،اومدم درد دل کنیم پاک بدتر همه چیو براش بدتر کردم

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
اصلا از کلمه اون دسته استفاده نکردی ....دیگه حوصله بحث با امثال شما رو ندارم موفق باشین

خود جمله مشخص کننده اشاره به یک گروه با یک عمل خاص هست ! داخل جمله باید اینو بفهمی 

نمیدونم خانوادش دلمو بدجورشکستن

استارتر

موضوع عوض کردن دعواشد

جواب شما ازنظرمن

عشق ۵ساله ولکن برسی هم پردردسره

دنبال ادا و قیافه ومجردبودن که بگی مجرد منوگرفت،، نباش آدم باشه،عاقل باشه تکیه،گاه تو وبچت باشه وباعث سربلندی

انقدنگوقیافم بهتره این حرفابچگونس

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

همه چیز رو بسنجید و پیش مشاور پیش از ازدواج واقعا حرفه ای هم برید هم برید اگر دیدید خوشبخت میشید باهم 

که مبارک باشه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹