2777
2789
عنوان

معلم دخترم عاشقم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 16341 بازدید | 294 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اووووووووووو چه خبرتونههههههههه؟؟؟؟؟چه خبرتونهههههههههع؟؟؟ مطلقه که حرف بدی نیست،خب فرق هست بین کسی که طلاق گرفته و کسی که اصلا ازدواج نکرده،،،چرا انقد کلمه مطلقه رو بد میدونید،وا بدید بابا،طلاق هم بلاخره ممکنه واسه هرکسی پیش بیاد،مسخره بازیا چیه آخه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

من تازه امشب تو این تاپیک فهمیدم برای بعضیا این کلمه مثل فحش و توهینهپس فرق کسی که هیچ طلاقی نداشته ...

اگه بچه داشته باشه میگن مادر مجرد اگه هم بچه نداشته باشه که چه فرقی می کنه باکره باشه یا نه مجرد یعنی تنها ربطی به باکره بودن و نبودن نداره

نه خب میگه از مطلقه ها مطلقه ترن انگار کسی که ازدواج کرده و جدا شده سنبل ول انگاری و بی بندوباریه

اره خب از اون لحاظ بد گفته هر دورو کوبید که مثلا میخواست ابروشو درست کنه زد چشمشم کور کرد 😅

من به خاطر همستگی ی زیادم به حیواناتم حاظرم تو طوویله ی اونا بخوابم که قرعه امشب به شما افتاد

🤣🤣 انقدر با حیوونا گشتی بلد نیستی حرف بزنی ، زود برو تو طویلت

فعلا ما ما کن که گاوا زبونت رو میفهمن 

ما که انسانیم نمی فهمیم چی میگی ، پس دیگه جوابت رو نمیدم ، چون زبون گاوا رو نمیفهمم 

ضعیفه برای توهمین استفاده میشه ولی مطلقه نه یعنی کسی که طلاق گرفته کاش قیمه هارو تو ماسستا نریزیم

زنی که طلاق گرفته یه زن آزاد مثل یه مرد طلاق گرفته چرا به مرد این برچسب و نمیزنن!یکم تفکرتو عمیق تر کن در برابر صفات و القاب نادرست باید ایستاد

اگه قیمه به ماست که حرف خانم یه چیز دیگه بود و شما گیر داده بودی به مطلقه و مجرد بودن چقدر عجیبی خدایی