2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دیشب ک تاپیک زدی بابام تخمه خریده نمیذاره ازش بخورم میگه برا خواستگارات؟حالا کدوم یکیشون بود ک ا ...

اون رفیق بابام بودش..هیچ کدوم از اینا نبود..میخام سلیطه بازی دربیارم یکی از اینارو باز یرگردونم بیان خاستگاریم..قبلن بابام ردشون کرد چون غریب بودن

من دنبال شوهر پولدارم 

میدونم میشه از کجا پیدا کرد ولی بلد نیستم مخ بزنم

کاربری واگذار شد به آنیتو🥱                                    تاپیک های برج نه به بعد برای من هستن💕                 نینی یار تعلیقممم نکن اه🌷🌷

تو خراسان تا دلت بخواد تاجر زعفرون فروش هست ولی خیلی پولدار و با پرستیژ نیستن. بازم خود دانی

خب منم همینو میگم عزیزم چون یکم تحقیق کردم فهمیدم همه تاجرا پولدار نیستن...با این حال بنظرت ب ایند شغلیش امیدی هست؟

خب منم همینو میگم عزیزم چون یکم تحقیق کردم فهمیدم همه تاجرا پولدار نیستن...با این حال بنظرت ب ایند ش ...

چرا به اینده شغلی یک تاجر امیدی نباشه؟

مگه در چه حد پول مد نظرته؟!

تاجر داریم تا تاجر.کسی که هر ۶ ماه ۳ بار سفر خارجه برای مبادله کالاش داشته باشه به چین و دبی و.... ت ...

عزیزم این س چار ساله ک تجارت میکنه.سالی یک بار میره اونم دقیقا بعد از چیدن زعفرون