2777
2789
عنوان

کیا بعد بارداری سایر سینه شون بزرگ تر شد 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 29 پست

من۳۵روز دیگه بچم بدنیا مباد عمراااا اگه شیر خودمو بدم.

همین میخوام برم سزارین پاره پوره برگردم کافی.

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ببخشید هنر کردی هما مجردا سینه شون سفنه و افتاده نیستدو سال بچه شیر بده هی بگیره بکشه کش میاد

والااا🤣🤣🤣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من۳۵روز دیگه بچم بدنیا مباد عمراااا اگه شیر خودمو بدم.همین میخوام برم سزارین پاره پوره برگردم کافی.

چه ربطی به سزارین داشت؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چه ربطی به سزارین داشت؟

منطورم اینه باشکم سالم میرم بخیه خورده برمیگردم بدنم اسیب میبینه شکم ترک میخوره کافی دیگه نمیخوام سینه هام خراب بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
منطورم اینه باشکم سالم میرم بخیه خورده برمیگردم بدنم اسیب میبینه شکم ترک میخوره کافی دیگه نمیخوام سی ...

آهان♥️♥️♥️

من۳۵روز دیگه بچم بدنیا مباد عمراااا اگه شیر خودمو بدم.همین میخوام برم سزارین پاره پوره برگردم کافی.

دلت میاد؟؟

باورم نمیشه

ایییین همه انزیم و انتی اکسیدان که تو شیر مادر هست تو هییییچ شیر خشکی نیست

شیر دادن بهترین حسس دنیاست  

مخصوصا اوایلش

حداقل ۴ ماه بهش نده

لینکه اصلا ندی نامردیه

سیستم ایمنیش خیلی ضعیف میشه

سینه تم شیر بدی یا ندی 

دو سه روز اول ترک میخوره

پیشاپیش قدم کوچولوت مبارک

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
دلت میاد؟؟باورم نمیشهایییین همه انزیم و انتی اکسیدان که تو شیر مادر هست تو هییییچ شیر خشکی نیستشیر د ...

اخی بااین توصیفاتت نیومده دلم براش سوخت.

ممنون گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اشتباه تایپیشو نشد درست کنم

گفتم حداقل ۴ ماه اول رو بهش بده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اشتباه تایپیشو نشد درست کنمگفتم حداقل ۴ ماه اول رو بهش بده

اره عداتشم متوجه شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخی بااین توصیفاتت نیومده دلم براش سوخت.ممنون گلم

فدات   

می دونم دلت نمیاد مامان مهربون

ببین من سر بچه سوم که نمی خواستم و شوهرم بشدت اصرار داشت شرط کردم اصلا بهش شیر نمیدم‌

گفت باشه قبول

وقتی برام اوردنش 

حاضر بودم جونمم فداش کنم   

شیر چیه اخه

فدات می دونم دلت نمیاد مامان مهربونببین من سر بچه سوم که نمی خواستم و شوهرم بشدت اصرار داشت شرط کر ...

ای جانم خداحفظشون کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جانم خداحفظشون کنه

مرسی مهربون