بیکاروبیعار۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 26821 عنوان کیا بچه کلاس اول دارن 111 بازدید | 15 پست بچه هاتون کتاب فارسیو نگارشو تا کجا خوندن چیزی هم بلدن؟قشنگ بلدن روخوانی کنن بنویسن یا جمله بنویسن؟ در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم.... امروز | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفاخ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 7092 تا حرف ر .تا حدودی بلده بخونه با صداکشی کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
بیکاروبیعار۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 26821 تا حرف ر .تا حدودی بلده بخونه با صداکشی املا بگی بنویسه بلده؟ در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
دخترمآوین عضویت: 1401/08/07 تعداد پست: 99 بله یک عدد گرفتار بد بخت بچه کلاس اولی که پوستمو کنده و هیچی هم بلد نیست به قول ما لرا شوگار و روزگارمو کرده ویکی 🤣🤣
بیکاروبیعار۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 26821 بله یک عدد گرفتار بد بخت بچه کلاس اولی که پوستمو کنده و هیچی هم بلد نیست به قول ما لرا شوگار و روزگا ... دخبر من که مدام مریضه غیبت زیاد داشت در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
دختربلااااااا عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3252 همش ب ود. روقاطی میکنه تادرس ن خوندنروخوانیم خوبه میگن باکسی که عاشق بوده واردرابطه نشین بوی معشوقه اش که بیادمیزنه زیرهمه چی😭😭😭😭
نفاخ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 7092 املا بگی بنویسه بلده؟ بلده گاهی اشتباه مینویسه مثلا امروز بجای توت نوشته بود تود کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
بیکاروبیعار۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 26821 ببخشید بچه شما پیش دبستانی هم رفته؟ رفته اما مدام مریض بود سر هم دوماه رفته در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 30484 رفته اما مدام مریض بود سر هم دوماه رفته وای آره مثل پسر منباهاشون حروف الفبا و آوا هارو هم کار کردن؟امسال واکسن زدید براش؟
بیکاروبیعار۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 26821 همش ب ود. روقاطی میکنه تادرس ن خوندنروخوانیم خوبه ماکه تا. ت خوندن. من فعلا تا. او. و یادش دادم با کاغذ یا مقوا کارت درست کن کلماتو روش بنویس بچه ببینه روخوانی کنه دختر من دوست داره در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
بیکاروبیعار۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 26821 همش ب ود. روقاطی میکنه تادرس ن خوندنروخوانیم خوبه دختر منم. مثل (بود)بخواد بخونه میگه بِ اود در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
دختربلااااااا عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3252 دختر منم. مثل (بود)بخواد بخونه میگه بِ اود آره بخداانقددیگه حرصم داده مشقاش که تموم میشه منم مثه مرده میوفتم زمین میگن باکسی که عاشق بوده واردرابطه نشین بوی معشوقه اش که بیادمیزنه زیرهمه چی😭😭😭😭
بیکاروبیعار۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 26821 وای آره مثل پسر منباهاشون حروف الفبا و آوا هارو هم کار کردن؟امسال واکسن زدید براش؟ خواستم واکسن بزنم گفتم به سفیده تخم مرغ آلرژی داشته باشه خطر ناکه. دخترم چند ماهه تخم مرغ میخوره میوفته به سرفه آسم آلرژیک داره. دیکه نزدم در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 30484 خواستم واکسن بزنم گفتم به سفیده تخم مرغ آلرژی داشته باشه خطر ناکه. دخترم چند ماهه تخم مرغ میخوره می ... انشاالله همیشه سلامت باشهپسر من که دو هفته دو هفته مریض میشه پارسالم که باشگاه میرفت همین بودسال دیگه هم کلاس اوله اگه اینجوری باشه همش عقب میوفته خودم هی باید باهاش کار کنم