2777
2789
دقیقا دوتامون کم سنیم بعد احساس میکنم این اخلاقاش به خاطر شغل و محیطیه که هست . نظامیه و خشک و مغرور ...

ن زیادم به کارش ربط نده بهش تلقین کن ک سرکارش یه ادمیه برای عشقش و خونواده باید یکی دیگه باشه کم سنه باید عادتش بدی کم کم بهش تلقین کنی وقتی بهت محبت میکنه ذوق کن و گاهی یاداوری کن بهش ک مرده و تو زن و تو به محبت مردونش نیاز داری و... 

دوست باشید ربطی نداره مگه چقدر آدم داریم که عاشق هم بودند بعد رفتند زیر یک سقف دو ماه نشده طلاق گرفت ...

سر چیزای بیخود . چرا دیشب دیر خابیدی . مگ درس نداری چرا رفتی بیرون . کمتر ارایش کن .واقعا سر چیزای بیخود یا منم جدیدا خیلی شکاک شدم خودم میدونم کاری نمیکنه میدونم متعهده ولی بیخود گیر میدم شک میکنم به دعوا ختم میشه😩😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن زیادم به کارش ربط نده بهش تلقین کن ک سرکارش یه ادمیه برای عشقش و خونواده باید یکی دیگه باشه کم سنه ...

خیلی تلاش می‌کنم ولی بی فایده و بی ثمره چون پیش هم نیستیم واقعا

منم این مشکل دارم من ادمیم ک حرف میزنه نامزدم برعکس تایکی دوروز نیست حتی اگ دلش تنگ شه

دقیقااااااا من حرف میزنم اون سکوت میکنه خود خوری میکنه من برون گرام اون درون گرا

خیلی تلاش می‌کنم ولی بی فایده و بی ثمره چون پیش هم نیستیم واقعا

اره میفهممت اینا خیلی نتیجه میده درصورتی ک کنارهم باشین شما همون تلفنی مجبوری این سیاستارو به کار ببری نتیجش کمتر و زمان برتره ولی بی فایده قطعا نیست

دقیقااااااا من حرف میزنم اون سکوت میکنه خود خوری میکنه من برون گرام اون درون گرا

منم اینجوریم اذیت میشم وقتی اتفاقی میوفته ازش میخوام حرف بزنیم هربارم نشستم منطقی باهاش حرف زدم یکم بهتر شده بعد پنج شیش سال ها ولی خب هنوزم یه چیزی بشه میره ولی من دوس دارم بمونه 

اره میفهممت اینا خیلی نتیجه میده درصورتی ک کنارهم باشین شما همون تلفنی مجبوری این سیاستارو به کار بب ...

دقیقا سر همین دوری و تلفنی بودن همش دعوامون میشه چون لحن و منظورمون و خوب نمیرسونیم😩

منم اینجوریم اذیت میشم وقتی اتفاقی میوفته ازش میخوام حرف بزنیم هربارم نشستم منطقی باهاش حرف زدم یکم ...

آیییییییی دقیقااااااا بعد دعوا منطقی باهاش صحبت میکنم خوبه ها ولی هنوز دعوا بشه یادش میره . ده بار گفتم عزیزن همه چیز با گفتمان حل میشه ناراحتیت رو بیان کن من علم غیب که ندارم حدس بزنم که تو الان چته

دقیقا سر همین دوری و تلفنی بودن همش دعوامون میشه چون لحن و منظورمون و خوب نمیرسونیم😩

ببین عزیزم راهی ک تو گذروندی رو من قبلا دقیقا همینجوری گذروندم خواهرانه بهت میگم خودت سفت و محکم بگیر هم کنار عشقت باش هم محکم بچسب به هدفرو ایندت درس یا شغل یا هنر هرررچی گلیم خودتو از اب بکش ک بعدا خیییلی سخت میشه من نکشیدم بعد متاهل شدنم به دلایلی برام ادامه مسیر ایندم غیرممکن شد و نتیجش شد حسرت و حسرت و حسرت در صورتی ک زندگی متاهلی عالی دارم ولی این خلا واقعا تو زندگیم حس میکنم و الانم به دلایلی کاری ازم برنمیاد

این قهر و اشتیا میگذره ولی اگه کاری برای خودت نکردی شااید بعدا مثل من دیگه نتونستی پس الان گلیمتو از اب بکش اون قضیه رابطتون هم کم کم با رفتارایی ک گفتم با منطقی صحبت کردن و... مرور زمان بهتر میشه

سر چیزای بیخود . چرا دیشب دیر خابیدی . مگ درس نداری چرا رفتی بیرون . کمتر ارایش کن .واقعا سر چیزای ب ...

به نظر میاد نامزدت آدم سخت گیری باشه 

خودت هم نیاز به آموزش داری ازدواج شوخی نیست سریع عقد نکن اول برو مشاوره .دوره ببین .سطح خودت رو ببر بالا بعد ازدواج کن .

بعدم آدم تا چیزی از کسی ندیده که نباید تهمت بزنه و گیر بده با این کار خودت بیشتر باعث خیانت میشی 

تازه اگه ببینی هم جار و جنجال راه انداختن بازم روشی نیست که نتیجه بده

ببین عزیزم راهی ک تو گذروندی رو من قبلا دقیقا همینجوری گذروندم خواهرانه بهت میگم خودت سفت و محکم بگی ...

واقعا ممنونم از راهنماییت و خیلی احساس بهتری دارم و الان حداقل فهمیدم چه راهی بهتره امیدوارم خیلیییییی موفق و خوشبخت باشی مرسی بابت راهنمایی و صحبتای قشنگت♥️

آیییییییی دقیقااااااا بعد دعوا منطقی باهاش صحبت میکنم خوبه ها ولی هنوز دعوا بشه یادش میره . ده بار گ ...

اره خیلی وقتا هم نمیگه از چی ناراحته همینجوری میره و منم ک باید منتظر بمونم هربارم باهاش منطقی حرف میزنم ب قول تو خوبه بعدش ک یه چیزی میشه انگار ن انگار