2777
2789
عنوان

خانم های کدبانو دستپخت عالی یه لحظه تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 29 پست

سبزیتو با روغن جامد فراوان سرخ کن قشنگ بعدش یه مقدار پیاز با گوشت قشنگ سرخ کن زرد چوبه نمک فلفل ادویه سرخ کردنش خیلی مهمه بعد به اندازه لازم لوبیا چیتی بریز بعد سبزی که قشنگ سرخ کردی بریز بعد دوتا لیمو عمانی بنداز داخل موادت بعد به انداز لازم اب بریز تو خورشتت بعد که جوش آوند زیرشو کم کن تا ۴ساعت دیگ یه قرمه سبزی  جا افتاده بی نظیر میل میکنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من قرمه سبزیام تو فامیل معروفه

اول از همه باید تو ریختن روغن دست و دلباز باشی 

سبزی باید با روغن فراوون سرخ بشه درحدی ک مثل چای خشک بشه

لیمو رو بزار توی آبجوش بخیسه ددنه هاشو جدا کن بعد ب غذا اضاف کن تلخ نمیکنه

رب اضاف نکن اصلا 

لوبیا هم اصلا کنسرو نریزی چیتی بگیر از این قرمز سفیدا



لوبیا به ازای هر نفر ۱/۵ قاشق غذا خوری

سبزی هم شب قبل با روغن جامد تاکید میکنم جامد باشه حتما با شعله کم و با حوصله ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت خوب تفت بده 

هرجا حس کردی داره میسوزه بهش روغن اضافه کن تا رنگش خوب سیاه بشه. فقط مواظب باش نسوزه که تلخ میشه

سلام من قرمه سبزیام تو فامیل معروفهاول از همه باید تو ریختن روغن دست و دلباز باشی سبزی باید با روغن ...

چطوری سرخ میکنی 

من تا حالا هر وقت خیلی سرخ کردم ته سبزی ها همه تلخ شده 

مدام تابه ها ته گرفته مثل ته دیگ

زعفرون و تا حالا نشنیده بودم

راستش من توی یک کانال یوتیوب دیدم رب گوجه. و رب انار و زعفران رو قاطی میکرد و میریخت توی قرمه سبزی.منم امتحان کردم خوب شد

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

من لوبیا قرمز میریزم ب خاطر رنگش

ادویه هم کاری و ادویه مخصوص خورشت سبزی و زرد چوبه

سبزی رو با حرارت کم حدودا ۴۵ دقبقه با روغن کم اگر نیاز داشت میچسبیده کف ماهیتابه بازم میزنم لیموعمانی هم یه دونه چاقو میزنم میریزپ یدونشم میشکونم بدونه هسته و پوست تلخیش اگر دوس ندارین به خاطر دونه هاش هستن شنیدم میگن یکم رب بزنی زنگ خوب میشه اگر خواستی روغن بندازه یه حبه یخ هم بنداز داخلش برای اینکه روغن بندازه باید بذاری رو شعله ی خیلی کم ی دوساعت جا بیفته من گوشت و لوبیا رو میذارم داخل زودپز پخت با سبزی میخلوط میکنم میذارم ی دوساعت جا بیفته عالی میشه

لوبیا هم هیچ فرقی نداره چه مدلی برمیداری فقط حتما قبل پختن بریز تو قابلمه جداگونه با یکم اب و بزار رو گاز تا شروع به جوشیدن کرد برش دار و اب کدر و تیره رنگشو بریز دور که خورشتتو بد رنگ نکنه.

چطوری سرخ میکنی من تا حالا هر وقت خیلی سرخ کردم ته سبزی ها همه تلخ شده مدام تابه ها ته گرفته مثل ته ...

خب چون میسوزونی تلخ میشه باید یا شعله ی خیلیییی ملایم بذازی سرخ شه ی ۴۵ دقیقه

چطوری سرخ میکنی من تا حالا هر وقت خیلی سرخ کردم ته سبزی ها همه تلخ شده مدام تابه ها ته گرفته مثل ته ...

ی ماهیتابه نجسب بگیر مخصوص سرخ کردن ماهی و سبزی

من قابلمه هام اگ گاز رو بزارم یک ساعت دست نزنم بازم نمیچسبنن توهم یکی بگیررر تکی

راستی میتونی گشنیز بگیری خشک کنی  جدا از قرمه هات ی قاشق اضاف کنی کلا عطر  اش چندبرابر میشه

گوست به ازای هر نفر ۳ تیکه

پیاز با دنده ریز رنده بشه تفت بده طلایی که شد گوشت اضافه کن و خوب تفت بده تا تغییر رنگ بده بعد نمک فلفل اضافه کن یکم تفتش بده بعد هم لوبیا و سبزی را اضافه کن و موادو خوب مخلوط کن و اخرسر هم اب بریز روش و بزار با شعله ملایم بپزه 

حتما تو قابلمه درس کن

بعد از ۲ ساعت پخت، نمکش چک کن و گرد لیمو اصافه کن به اضافه چن عدد لیمو عمانی.

رب نزن. 

شنلیله هم تجربه ای ندارم.

روغن حسابی تو تمام مراحل بریز.

اخرسر زیرشو خاموش کن چند دقیقه صبر کن تا قشنگ روغن روش جمع بشه میتونی هم چن تیکه یخ کوچیک بهش اضافه  کنی تا روغنش بیاد رو.

راستی وقتی میخای اب بریزی روش که بپزه، ابشو خیلی زیاد نریز بد میشه که قابلمه را تا کله پر کنی


ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز