2777
2789
نمیدونم من خودم نزدیک ده ساله باهاش دست و پنجه نرم میکنم الان خدارو شکر بهترم ولی زمانی که کار می‌کر ...

خیلی سخته من سالم بودم کارای اطرافیانم سبب بیماریم شد من خیلی دختر باهوش و زرنگی بودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم چند سال بود حالم خوب نبود اما تازه حدود۳ماهه درمانم رو شروع کردم منم افسردگی و اضطراب و وسواس دا ...

بهترین کارو کردین ولی من خیلی پف کردم میل جنسیمم کم شده این دفعه باید به دکترم بگم

هنوز ازدواجم نکردم میترسم از آیندم با طرفمم خیلی حس بدیه

خوب منم به خاطر ازدواج با یه آدم معتاد به شیشه افسرده شدم ولی بعد از جدایی مجددا ازدواج کردم و الان خداروشکر خوشبختم انتخاب درستی اینبار کردم 

الهی شکر الهی هزار مرتبه شکر که الانت خوبه

ممنون عزیزم فقط میخوام بدونی افسردگی هم مثل بیماری جسمی حاصل بهم ریختن یه سری هورمون هاس که با دارو تعادل شیمیایی مغز  تنظیم میشه 

تازه یه یه سری بیماری‌ها هم تشدیدش میکنه مثل کم کاری تیروئید کم خونی یا کمبود ویتامین د یا منیزیم به نظرم دکترتو برو و زیر نظرش داروهاتو مصرف کن امیدوارم به زودی شاد شاد بشی