2777
2789
عنوان

وزن جنین 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 29 پست
اول مهم سلامتی بچه اس نه وزنش برای وزنش هم نگران نباش خوبه نرماله الان فقظ غذات بشه پروتین همراه قر ...

همون دیگ برا سلامتیش نگرانم آخه اگ وزنش کم باشه میگن زودتر ختم بارداری میدن

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
صدک چند زده وزنشو؟خودش گفت کمه؟

صدکش نزده ک

دکتر خودم چیزی نگفت دکتر سونو گفت وزنش کم نیستا نرماله اما بچت ریزه دو هفته دیگ تکرار کن سونو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفته هارو ولش کن مگه همه چی وزنه اخه مهم سلامتیش من زایمان کردم یه بچه ۲ کیلو بدنیا اومد مرخص شد ۳۸ هفتگی زایمان کرده بود ولی من که دخترم نزدیک ۲۸۰۰ بود ۹ شب بستری شد تو بیمارستان

گفته هارو ولش کن مگه همه چی وزنه اخه مهم سلامتیش من زایمان کردم یه بچه ۲ کیلو بدنیا اومد مرخص شد ۳۸ ...

نمیدونم والا بالاخره این نگرانیه هست 

هر چی خدا بخاد 💕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من میخورم همه چی پودر لیدی میل هم دو سه روزه میخورم برا شما تاثیر داشت؟

خوب خوبه تا یک ماه دیگه نی نی حسابی تپلی میشه 

پودرم واسه من خوب بود تو ۳۴ هفته زایمان کردم نی نی هام هر کدوم ۲۵۰۰ بودن 

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

وزن بچه ات کاملا نرماله نگران نباش تازه از این هفته اوج وزن گیرش شروع میشه که فقط پروتین بخور مثل سینه مرغ ماهی گوشت  ماهیچه بوقلمون کباب برگ دلستر خیلی خوبه البته کنارش لبنیات استفاده کن برام کلسیم خون بچه روزی یوی دو وعد شیر با سنجد بخور یا معجون و شیرموز راستی سمنو خیلی برا استخون بندی جنین شده روزی یه قاشق بخور

وطن بچه ات کاملا نرماله نگران نباش تازه از این هفته اوج وزن گیرش شروع میشه که فقط پروتین بخور مثل سی ...

باشه مرسی از راهنماییت عزیزم ❤️❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خودم درکت میکنم چون این روزهارو گذروندم بخاطره این میگم نگران نباش چون میدونی که ناراحتی استرس تو ...

اره میدونم 

تز روز اول بارداری تا الان همش استرسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای بابا عزیزم بیخودی خودت رو ناراحت نکن خدا اگه بخواد چیزی نمیشه من با فشار خون ۲۲ زایمان کردم خدا خواست برا هیچکدوممون اتفاقی نیفتاده از اول بارداری تا آخرش کمترین فشارخون رو ۱۷ یا ۱۸ بود یه پام بیمارستان یه پام خونه 

ای بابا عزیزم بیخودی خودت رو ناراحت نکن خدا اگه بخواد چیزی نمیشه من با فشار خون ۲۲ زایمان کردم خدا خ ...

عزیزم انشالله همیشه سلامت باشین

مرسی از دلگرمیت🥺😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40