2777
2789
عنوان

میشه خواهرانه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 28 پست
بخدا منم نظرشو میپرسم میدونی چراینجورمیکنه چون من رنگ‌وسیله هارو تغییردادم پارسال طوسی میخاسنم دیدم ...

من تقریبا ی چندماهی هس جهیزیه مو خریدم و چندروزیم هس ک تو خونمون چیدم بارها و بارها هم هی نظرم بخاطر رنگ وسایلا و فرش و سرویس خواب عوض شد درسته نامزد منم ی کم درگیریای کاری و خستکی داشت هییی ی چی میگفت و صبرش کم بود ولی مرد جماعت با رنگ وسایلا نبتید کارداشته باشه کل این نظر زنه چون بیس چاری باید با ای وسایلا ما زنا سرو کار داشته باشیم ن مرد جماعت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیگه من نمیخام پیام بدم خیلی دلم شکست ازحرفش تواین مدت هیچی ازش نخاستم بانداریش ساختم الان حق انت ...

هوووو تا بگم با نداری و ای چیا منم ساختم و ی ماه دیگم عروسیمونه تو ی شرایطی فقط من بودم و من حتی خونوادش نگقتن ای وسایلا و خونه و ای شرایط از کجا اومد. بعد برا جشنمون مامانش گفته ما ی لیست دعوتی داریم ک جمعا باید دعوت بشن. ما جفتمون هم هنگ. بهش گفتم تا اللن من بودم ک پشتت بودم و تو ای یکسال زجرش باهم کشیدیم اللن بخان اینجوری کنن منم پیله طلای چند گرمی و... میکنم شاید اولش ناراحت شد ولی بعد گفت اره حق باتوعه و خونوادم براخودشون میگن. 

اومد ک اشتی کردین بهش بگو و اتمام حجت کن باهاش ک دیگه این اتفاق پیش نیاد. زندگی ک بچه بازی نیس

صدبارگفتم گفتم قهرنگن بیاحرف بزنیم اگردلخوری حرف بزن با ارامش حلش کنیم میخای قهرکنی یساعت قهرکن نه یه هفته دوهفته 

گفتم من اینجوری دلسرد میشم ازتو از زندگی کیه گوش بده

صدبارگفتم گفتم قهرنگن بیاحرف بزنیم اگردلخوری حرف بزن با ارامش حلش کنیم میخای قهرکنی یساعت قهرکن نه ی ...

پس حتما یه فکر اساسی کن براش و اگه ختی الامکان با ی بزرگتری حرف بزن این فردا خدایی ناکرده میشه برات یه معذل تو زندگی