2777
2789
عنوان

پسری که باعث موفقیتم شد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 61 پست
خب من دلم میخواست هم اونو داشتم هم موفقیتم روچرا فکرمیکنین من دارم بزرگ نمایی میکنم؟ شما جای من نیست ...

حتماً تجربه ای مثال شما داشتم که این حجم براتون تایپ کردم 

صحبت من عدم درکم نیست از درک زیادم هست 

گاهی نمیشه همه آنچه که ما دوست داریم با هم داشت

چرا پشت دیوار  منتظر دیدن نور باشیم 

قدم بردار جلوتر درهای بازی برای دیدن نور هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
رفتم دانشگاه آیندم نابود شد دیگه نمیشه💔چیزی که شکست با چسب جمع نمیشه ولی بنظرم حست به پسره بگو چون ...

عزیزم دانشگاه میتونه برات یه سکوی پرتاب موفقیت باشه

تو هر رشته ای رفتی صد خودتو بذار و بهترین باش قطعا موفق میشی

نمیتونم بهش بگم حس میکنم منو پس میزنه

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه بگی چطوری حست پدیدار شد و اون چطوری ؟

چه نسبتی داشتی باهاش مشاور یا رل بود ‌؟

البته ببخشید

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

حتماً تجربه ای مثال شما داشتم که این حجم براتون تایپ کردم صحبت من عدم درکم نیست از درک زیادم هست گاه ...

متاسفانه گفتن این حرفا خیلی اسونه

اما  در واقعیت کنار اومدن با این وضعیت اصلا اسون نیست

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

عزیزم دانشگاه میتونه برات یه سکوی پرتاب موفقیت باشهتو هر رشته ای رفتی صد خودتو بذار و بهترین باش قطع ...

اگه پس میزنه نزدیکش نشو قصدش فقط این بوده کمکت کنه حسش متقابل نیسا یا الان آمادگی نداره 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

میشه بگی چطوری حست پدیدار شد و اون چطوری ؟چه نسبتی داشتی باهاش مشاور یا رل بود ‌؟البته ببخشید

رل بود. کم کم بهم حس پیدا کردیم

اگه پس میزنه نزدیکش نشو قصدش فقط این بوده کمکت کنه حسش متقابل نیسا یا الان آمادگی نداره

نه خب ما دوست بودیم گلم

چندین بار گفته بود دوسم داره حتی قول ازدواج داده 

رل بود. کم کم بهم حس پیدا کردیم

چه جالب چه آدم خوبی 😍

چطوری این رل درس خونا پیدا میکنین من اینقدر خوشم میاد از بچه خر خون یه اخلاق خوب دارن پسراشون

متاسفانه گفتن این حرفا خیلی اسونهاما در واقعیت کنار اومدن با این وضعیت اصلا اسون نیست

سخته خیلی سخت اما قابل حل شدن هست 

کافیه اون بت‌ی که ازش ساختگی را تخریب کنی بجای ستایش 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نه خب ما دوست بودیم گلمچندین بار گفته بود دوسم داره حتی قول ازدواج داده

آها خب شاید نیاز به فرصت داره

سخته خیلی سخت اما قابل حل شدن هست کافیه اون بت‌ی که ازش ساختگی را تخریب کنی بجای ستایش

چطوری اونوقت؟ 

هیچ بدی نداشت که بخوام به یاد بیارم. جز خوبی ازش هیچی ندیدم

میفهمم چی میگین بعضیا از عشق شون بت میسازن

اما کسی که من دوسش داشتم از اون خوبای واقعی روزگار بود

آها خب شاید نیاز به فرصت داره

چی بگم والا

چه رشته ای میخونی؟ 

چه جالب چه آدم خوبی 😍چطوری این رل درس خونا پیدا میکنین من اینقدر خوشم میاد از بچه خر خون یه اخلاق خ ...

🥰😁