2777
2789
عنوان

مادر شوهرم دیگه مارو تحویل نمی گیره

| مشاهده متن کامل بحث + 4901 بازدید | 116 پست
درسته دیگه قانع شدم چون نمی تونم دعوت کنم و خیلی هم هزینه ش زیاده که بیرون رستوران دعوت بدیم پس کلا ...

آفرین ..آدم نمیتونه همه چیز با هم داشته باشه ..با احترام به شما من بازم میگم احساس میکنم شما فقط دوست داری دعوت بشی اما دعوت نکنی ..معلومه که در خونه باید به روی فرزند باز باشه اما اون فرزند هم باید اینقدر بدونه که همش بری خونه مادرت مهمونی اما حاضر نباشی همون مادر رو خونت دعوت کنی واقعا کار زشتیه ..من کاری ندارم مادر شوهرت الان چی فکر می‌کنه شاید یک درصد هم مثل من فکر نکنه ..اما شما ماشاالله تحصیل کرده و شاغلی اینقدر دیگه باید بدونی رفت و آمد و مهمونی دو طرفه است ..

وقتی نمیتونین دعوتی بدین، مهمونی هم نرینمث خاهرمن ک اینجوریهبا پررویی تمام همه جا میره ولی مایی ک خ ...

خدایی بعد دو هم میشه خرید رفت هم میشه غذا پخت هم میشه خوابید و تمیز کاری کرد . اونو دیگه واقعا قبول دارم حرفاتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آفرین ..آدم نمیتونه همه چیز با هم داشته باشه ..با احترام به شما من بازم میگم احساس میکنم شما فقط دوس ...

واقعا دوست دارم دعوت بشم. دوست دارم غذای خونگی بخورم . دوست دارم یکم بقیه بهم برسن . خیلی پر توقع شدم شاید . 

والا بخدا آدم خسته باشه مهمونیم نمیره میمونه استراحت میکنهمگه بحث چیز دیگه ای باشه مثل غذای آماده و ...

خوب میگن خیلی خسته هستند وقت مهمونی دادن هم ندارن ..پس بهترین کار اینه بمونن خونه استراحت کنن دیگه ..،

عزیزم شما درست میگی،منم هر هفته خونه ی مادرم و مادرشوهرم میرم ،اگه نرم ناراحت میشن اصلا پدر مادرها ب ...

منم همین طوری فک می کردم اما فهمیدم من جز اقلیتم و اکثریت اینطوری فکر نمی کنن و باید به نظر اکثریت احترام گذاشت

واقعا دوست دارم دعوت بشم. دوست دارم غذای خونگی بخورم . دوست دارم یکم بقیه بهم برسن . خیلی پر توقع شد ...

عزیزم از همین الان یاد بگیر بقیه وظیفه ای در قبال شما ندارن ..تا الان هم هر کاری کردن از سر محبت بوده نه وظیفه  ..با احترام میگم شما بسیار بسیار پر توقع هستین .از همون کامنت اول مشخص بود شما فقط دوست داری دعوت بشی اما دعوت نکنی.درک میکنم که فشار کاری دارید و خسته هستید ..درک میکنم آدم وقتی از سرکار میاد دوست داره غذاش آماده بشه ..اما خواهرانه میگم اصلا صورت خوشی نداره فقط بری مهمونی و دعوت نکنی ..بمون خونت و توقع ات رو کم کن ..رو خودت کار کن از بقیه انتظاری نداشته باشی ..🌹

اسی من چقدر غریبم و تنها تو این سهر 

دو بچه دارم درس و مدرست و نظافتو... و شغل ازاد که صبح و بعد ظهر تو مغازم ظتر و شبم اغلب تو خونه کارهای مغازه رو انجام میدم غذا هم بپزم شوهر داری بکنم گاهی مهمون بیاذ و دعوت کنم 

همه هم ازم انتظار قوی بودن داشته باشن و عاشق دستپختم باشن و غذاا بپزم باید برای بقیه بفرستم وللللی هیچ جایی رو ندارم برم چون خونه مادرشوعرم یه مشکلی هست نمیرم ولی اون میاد و دستپخشم اصلا خوب نیست.... دلم برای خودم میسوزه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
برا شب نشینی هم رفتی چن کیلو کیوه ببر دست حالی مرین

کیوه چیه 😄

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
عزیزم از همین الان یاد بگیر بقیه وظیفه ای در قبال شما ندارن ..تا الان هم هر کاری کردن از سر محبت بود ...

یعنی واقعا از خونه ی پدری ، هفته ای دو بشقاب غذا ( که شما فقط غذا مدنظرتونه) به آدم نارواست ؟

اگر میخوای رفت و آمد بمونه و قطع نشه ..ی روز یک کارگر بگیر برات خونه تمیز کنه ..یکی دو ساعت مرخصی ساعتی بگیر زودتر از سرکار بیا خونه شام از بیرون بگیر و مادرشوهرت دعوت کن ..نه فشاری بهت میاد نه خسته میشی ..بازم خود دانی عزیز 🌹