2777
2789
عنوان

باردار که بودم خواهر شوهرم بهم دمپخت سیر داد

| مشاهده متن کامل بحث + 12047 بازدید | 83 پست

من کل بارداری دومم زعفرون خوردم چون تنها چیزی یود که تهوع منو آروم میکرد الانم دخترم توی کله ام نشسته و بپر بپر میکنه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قرار بود کسی با سیر سقط کنه که دیگه کسی میلیونی خرج قرص نمی‌کرد هر کی دلش میخواست میخورد سقط میشد همون زعفرون که میگن سقط می‌کنه من دو مثقال خوردم حتی خون ریزی هم نکردم چرته همش بچه ای که بمون باشه با این چرندیات نمیوفته 

هر روز که میگذره از این بستر نا امیدتر میشم

گل فرمودین

***میدونید بحث کردن با غریبه ها در اینترنت باعث آسیب به سلامت روانتون میشه؟ باریکلا پس بحث نکن با کسی🥰اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!
به دنیا اومد .شانس اوردم

وا خب دیگه حالا چرا خودتو اذیت میکنی اونم لابد خبر نداشته مثل شما 

دستش دردنکنه اونم بالاخره زحمت کشیده پخته خاسته محبت کنه الکی استرس نگیر عزیزم اونم برا اتفاقی که نیفتاده و حتی قرار نیست بیفته

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
آخه با یه دمپخت بچه سقط میشه ....گرم گرم زعفرون بچه رو سقط نمیکنه

من اول بارداریم بود 

از دکتر پرسیدم ممنوعه چیه

گفت منظورت چیه همه چی بخور دیگه ممنوعه چیه

گفتم پس زعفرون مثلا

گفت مگه میخوای یه پارچ سر بکشی 😅

عزیزم از تاپیکتون چیزی غیراز این برنمیاد چرا ناراحت میشی😂

کلا تو تاپیکا به همه میپری تاپیکم باب میلت نیست برو بیرون .چرا شلنگ تخته میندازی؟قرار نیست چون تو سقط نکردی کل دنیا هم مثل تو باشن

خودت نمیدونستی اونام حتما نمیدونستن خیلیا درگیر این چیزا نیستن و همه چیو به اندازه تو بارداریشون مصرف میکنن مشکلی ام پیش نمیاد

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
الان استاتر میادبهت میگه تو تاپیکا زیاد میبینمت یا بقیه رو دست میندازی یا دعوا راه میندازی😂😂

حالا خداروشکر من زیاد فعال نیستم😂ولی فکر کن بشینی دنبال زیر بغل مار بگردی

ادب ، جذاب ترین،کاریزماتیک ترین و مترقی ترین ویژگی یک انسانه👌
هر روز که میگذره از این بستر نا امیدتر میشم

پدر خدابیامرزم میگفت مکر زنان بار خران 

کنایه هز همین مسائل😑

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻