2777
2789
عنوان

عوارض سزارین چیه( علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 147 پست
من دوتاشو تجربه کردم هر کدوم مزایا و معایب خودشونو دارن

درسته عزیزم 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
خداروشکر عزیزدلم🥹❤️ اره دقیقا اون دردی که وقتی بار اول میخوای از بلند شی غیر قابل توصیفه من حس میکر ...

من بازم راه رفتن برام سخت بود سر اولی اصلا برام راحت نبود. بیشتر دردم بخاطر اون چسب پهنی که محکم رو بخیه ها زدن بود. شکمم دولایه شده بود😂بعدا که تو خونه چسب رو باز کردم بهتر شدم.

آره سردرد رو میدونم سر اولی هم خیلی رعایت کردم. برای دومی نامردا وقتی اوردنم تو بخش پاهام هنوز بیحس بود میگفتن خودت برو رو تخت از رو برانکارد😐😐هرچی میگفتم بخدا من نمیتونم پاهام بیحسه چجور برم میگفتن بالا تنت خودت بکش رو تخت ما پاهاتو میاریم. یعنی قشنگ از وسط قطع شدم

انقدر به سرم و گردنم فشار اومد تا رفتم رو تخت. خدا لعنتشون کنه. تا روز بعدش موقع مرخص شدن سردرد وحشتناک گرفتم😢

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر عزیزدلم🥹❤️ اره دقیقا اون دردی که وقتی بار اول میخوای از بلند شی غیر قابل توصیفه من حس میکر ...

دومی راحت تره مطمئن باش. دردشم قابل تحمل تره

برای اولی چون تصوری از دردش نداریم خیلی شوکه میشیم😂ولی دومی دیگه میدونیم چی میخاد سرمون بیاد برامون راحت تره😁

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
من بازم راه رفتن برام سخت بود سر اولی اصلا برام راحت نبود. بیشتر دردم بخاطر اون چسب پهنی که محکم رو ...

خدا لعنتشون واااقعاااا خب اون کثافطا  وظیفشونه

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
دومی راحت تره مطمئن باش. دردشم قابل تحمل ترهبرای اولی چون تصوری از دردش نداریم خیلی شوکه میشیم😂ولی ...

اره واقعا راس میگی 

اینکه میدونیم چی قراره سرمون بیاد کارو راحت تر میکنه 😂

امیدوارم واسه منم راحت تر بگذره 

عزیزم فاصله بچه هات چند ساله؟ چطوره؟ راضی؟ 

خدا لعنتشون واااقعاااا خب اون کثافطا وظیفشونه

گفتن ما نمیتونیم بلندت کنیم🥺🥺خب مگه زنی که تازه زایمان کرده ۴۰کیلو هست؟ گناه من چی بود. گفتم باید یه مرد باشه یا حداقل به شوهرم بگید بیاد کمک بلندم کنه گفتن نمیشه بخش زنان هست. خلاصه که اینم از بلایی که سر من اومد😅

خداروشکر تموم شد اون روزا

گفتن ما نمیتونیم بلندت کنیم🥺🥺خب مگه زنی که تازه زایمان کرده ۴۰کیلو هست؟ گناه من چی بود. گفتم باید ...

خداروشکر عزیزم که بخیر گذشته اون روزا❤️

اره واقعا راس میگی اینکه میدونیم چی قراره سرمون بیاد کارو راحت تر میکنه 😂امیدوارم واسه منم راحت تر ...

دقیقا😅انشالله که برای شما هم همینطوره

۲سال و ۹ماه هست فاصلشون. پسرم ۲سالش بود که ناخواسته باردار شدم. هنوز پوشک میکردم پسرمو به بدبختی ۹ماهم بود از پوشک گرفتمش

خیلی سخت بود اوایل ولی گذشت. آره الان خیلی راضی هستم خداروشکر خیلی بهم عادت دارن و همو دوس دارن🥰

الان پسرم۴سالشه دخترم۱۵ماه

دقیقا😅انشالله که برای شما هم همینطوره۲سال و ۹ماه هست فاصلشون. پسرم ۲سالش بود که ناخواسته باردار شدم ...

چه باحال😍

خدا واست حفظشون کنه 🥹

خوشبحالت که گذروندی اون دورانو الان بزرگ شدن ماشالله 

من تازه میخوام‌واسه دومی اقدام کنم 🥲 خیلی میترسم 

دخترم سه سالشه

چه باحال😍خدا واست حفظشون کنه 🥹خوشبحالت که گذروندی اون دورانو الان بزرگ شدن ماشالله من تازه میخوام‌ ...

فدات عزیزم. اتفاقا بهترین سن هست الان چون بچت الان عاقل هست و تا حدی مستقل. ایشالا که به همین زودی اقدامت نتیجه بده نی نی دومم بیاری❤🥰 

برای من سخت بود چون پسرم کوچیک بود و هیچی نمیفهمید نه دستشویی رفتن نه غذا خوردن. همش هم بغل میخاست پیر شدم تا گذشت😅

فدات عزیزم. اتفاقا بهترین سن هست الان چون بچت الان عاقل هست و تا حدی مستقل. ایشالا که به همین زودی ا ...

مرسی عزیزم الهی امین 

من گذاشتم بهمن ماه اقدام کنم که تولدش با تولد دخترم یکی بشه اگه خدا بخواد 

اره امسال از پوشک گرفتمش ولی دخترم خیلی بدغذاست هیچی نمیخوره همش باید راه بیفتم دنبالش با هزارجور ترفند غذا بدم بهش…

خدا کنه بهتر بشه وگرنه فک نکنم با اون همه ویار بتونم بهش برسم 

مرسی عزیزم الهی امین من گذاشتم بهمن ماه اقدام کنم که تولدش با تولد دخترم یکی بشه اگه خدا بخواد اره ا ...

ایشالا عزیزم به امیدخدا😍 خدا بزرگه عزیزم ویار هم دو سه ماه بیشتر نیس از مادرت یا شوهرت کمک بگیر. ویارت که تموم بشه دیگه راحتی حتی روزا هم خیلی برات زود میگذره چون با دخترت مشغولی. 

من ویارم که ۴ماهم بود تموم شد دیگه خیلی برام راحت گذشت همش با پسرم مشغول بودم اصلا نمیفهمیدم وقتم کی میگذره. شب که میخاستم بخابم یادم میفتاد که حاملم😂😂

ایشالا عزیزم به امیدخدا😍 خدا بزرگه عزیزم ویار هم دو سه ماه بیشتر نیس از مادرت یا شوهرت کمک بگیر. وی ...

ایشالااا همینجوری که میگی باشه واسه منم 🥲😂😂😂اگه اینجوری باشه عالیهههه 😂😂😂👌🏻👌🏻👌🏻

من سر دخترم ویارم بد بود تا آخر ۶ ماه

بعدم هزار تا مشکل برام پیش اومد