2777
2789
عنوان

عوارض سزارین چیه( علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 147 پست
زردی

ای جانم 

ولی خب زردی باز یه آشنایی باهاش داری با دستگاه مخصوص و شیر خوردن میاد پایین به مرور 

دختر من نمیتونس نفس بکشه نمیدونستن چشه بردیم بیمارستان دیگه. 😭

اونجام اول نمیدونستن و چیزی نمیگفتن سکتمون دادن قشنگ 

یا میگفتن ریه مشکل داره یا میگفتن پولیپ داره

بعد دو سه روز گفتن نرمی حنجرس چیز خاصی نیس دیگه میشه مرخص کنیم 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
ای جانم ولی خب زردی باز یه آشنایی باهاش داری با دستگاه مخصوص و شیر خوردن میاد پایین به مرور دختر من ...

عزیزم

خداروشکر ک بخیر گذشت 

الان چطوره چند سالشه

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ولی معمولا اونجوری میشهقطعا استثنا هم وجود داره

درسته عزیزم 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
شاید به خاطر بخیه هاش بودهببین زایمان سزارین یکی از سخت ترین عملای دنیاساینو پرستارا تو بیمارستان می ...

اره دیگه به خاطربخیه هاش بودتازه بچشم زیر۳کیلوبود.....من اصلاازسزارین دفاع نمیکنم ولی میگم نیازنیست اینقدرازش بدگفت.....چون واقعا یه موقعهایی لازم هست ...

عزیزمخداروشکر ک بخیر گذشت الان چطوره چند سالشه

الان خداروشکر خوبه تقریبا بعد یکی دوماه کاملا نرمال شد تنفسش

سه سالو تموم کرده 

خب خداروشکر خدا حفظش کنهدخترم ۱۰ ماهشه تو چرا سزارین شدی

فدات قشنگم 

خدا دختر توام حفظ کنه❤️

من انتخاب خودم بود سزارین 

شما چی؟ 

اره دیگه به خاطربخیه هاش بودتازه بچشم زیر۳کیلوبود.....من اصلاازسزارین دفاع نمیکنم ولی میگم نیازنیست ...

خب من دوستم همینجوری بود رفت دکترش یکی از بخیه هاشو کشید درست شد.

ببین سزارین واقعا یه جاهایی لازمه. من خودم سز شدم

اصلا ناراحت نیستم

ولی الان میان فقط و فقط به خاطر اینکه درد تحمل نکنن بدون دلیل سزارین میکن. خب اشتباهه. سزارین فقط باید تو مواردی باشه که پزشک تشخیص بده. اصلا هم چیز بدی نیست

سر طبیعی شکمم کامل جمع شد سر سزارین هر کار میکنم بالای خط بخیه افتادگی داره و مثه قبل نمیشههر دوشون ...

من خودم سزارین کردم و کاملا راضیم عزیزم 

با ورزش جمع نشده عزیزم؟ 

منم کلا پوستم فک کنم بده یه قسمت خیلی بده البته ربطی به خط بخیه نداره و کاملا محو شده من شکمم خیلی ترک خورد و بزرگ بود بعد سزارین که خالی شد چروک شده بود حالم خیلی بد بود 

من خودم سزارین کردم و کاملا راضیم عزیزم با ورزش جمع نشده عزیزم؟ منم کلا پوستم فک کنم بده یه قسمت خیل ...

۱۰ ماه گذشته ورزش هم میکنم نه کامل جمع نشده منم خط بخیم محوه ولی جاش سفته و بالاش یه کم افتادگی داره شکمم 

در کل مثل قبل نیست دیگه

۱۰ ماه گذشته ورزش هم میکنم نه کامل جمع نشده منم خط بخیم محوه ولی جاش سفته و بالاش یه کم افتادگی داره ...

اره طبیعیه مثل قبل نمیشه عزیزم 

منم میخوام بعد دومی اگه کامل جمع نشد برم ابدو 🥲

ولی هیچوقت از سزارین پشیمون نیستم