2777
2789
عنوان

عوارض سزارین چیه( علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 147 پست
حقیقتش اینه گربه دستش به موش نمیرسه میگه پیف پیف بو میده تمام!

دوس داشتم 🫴🏻😂

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
عوارض سزارین در برابر گشا دی و افتادگی طبیعی چیزی نیست

منم دقیقا بخاطر همینا بخاطر بهم خوردن شکل اونجا نرفتم طبیعی

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فیلم سزارین رو کامل دیده بودم ، وقتی بردنم اتاق عمل همه مراحل تو اون فیلمه می آمد جلو چشمم 

وایی اون موقع که رحم رو در میارن داخلشو تمیز می‌کنن میزارن سرجاش برام زجر آور بود🥴

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
وای خدادور کنه یکی از فامیلای دور بچه سالم دسته گل موقع زایمان طبیعی سرش اسیب دید کامل فلج شد یه تیک ...

دقیقا از اشناهای ما هم اینطوری شده بچه بین راه گیر کرده بچه دو کیلویی تازه بعدش نه میتونستن سزارین کنن نه طبیعی میومده بچه رو بزور دراوردن بچه ۱۷ روز  nicu  بود بعدم به هیلی مشکلات برخورد نمیتونیت تکامل داشته باشه با توجه به سنش خیلی عقبتر بود

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
من دوتا سزارین کردم هردو با بی حسی. و بشدت راضی ام. صد بارم برگردم عقب باز سزارین رو انتخاب میکنم. ب ...

دقیقا باهاتون موافقم

تو زایمان طبیعی هر زایمان راحت تر از زایمانه قبلش میشهتو زایمان سزارین هر زایمان به شدت سخت تر از قب ...

ولی دکتر من خودش سه تا سزارین کرده راضیم هس

منم دقیقا بخاطر همینا بخاطر بهم خوردن شکل اونجا نرفتم طبیعی

کار خیلی خوبی کردی 

منکه عجیب بهم خورد کاش هر جوری بود سزارین میکردم 

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تجربه دوتا سزارین دارم. واقعا عمل سخت و دردناکی هست

اولین بار بلند شدن و راه رفتن خیلی زجر داره جوری که از درد نفست قطع میشه یه لحظه. حالا شاید برای یکی بیشتر یکی کمتر. سزارین اولم شیاف مسکن برام گذاشتن بدجور اسهال شدم شدیددددد. کنترل خودم نداشتم با هزار زجر و بدبختی از تخت پایین میومدم میرفتم دستشویی شاید تا صبح ده بار رفتم.

تا ده روز بعد از زایمان وقتی دراز میکشیدم یکی باید زیر بغلم میگرفت بلندم میکرد خودم از درد نمیتونستم بلند بشم

سزارین دوم برام راحت تر و قابل تحمل تر بود و چون به شیاف حساسیت داشتم گفتم نزارین برام بلند شدن و راه رفتن برام یه ذره راحت تر از اولی بود ولی بد شانسی که اوردم موقع مرخص شدن سردرد وحشتناکی گرفتم و همش بالا میاوردم. بخاطر عوارض بیحسی بود. دوباره با اون حال خرابم برگشتیم بیمارستان و دکتر بیهوشی دارو و مسکن برام نوشت. جوری درد داشتم که داد میزدم فکر میکردم هر لحظه میخام بمیرم. تا بعد از ده روز بهتر شدم 

ولی هیچگونه عوارضی نداشتم برای هردوتا عملم خداروشکر و الان سالم سالمم😁

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
خداروشکر اخه من بعدش خیلی سر پا بودم

منم عزیزم دخترم بستری بود بیمارستان میرفتم همش

کار خیلی خوبی کردی منکه عجیب بهم خورد کاش هر جوری بود سزارین میکردم

فدای سرت عزیزم بعد زایمانت برو عمل زیبایی واژن انجام بده 😍

ولی دکتر من خودش سه تا سزارین کرده راضیم هس

من موقع زایمانم تخت بغلیم زایمان سومش بود

اینکه درد وحشتناک داشت بماند.

دکترش بهترین دکتر شهرمون بود

خودش میگفت پرستارا گفتن اگه دکتر فلانی نبود رحم و مثانت پاره میشد به خاطر چسبندگی بالا. بیچاره خیلی درد میکشید.

البته یکیم دیدم زایمان سومش هم نسبتا راحت بوده

بستگی به بدن داره. ولی خب اکثرا سزارین از زایمان قبل سخت تر میشن

فدای سرت عزیزم بعد زایمانت برو عمل زیبایی واژن انجام بده 😍

از اون عملم میترسم از طرفی هم کسی کنارم نیست تا هز خودمو و نینی مراقبت کنه 

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30