2777
2789
عنوان

عوارض سزارین چیه( علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 147 پست
من سزارین اولم ،تقریباراحت بود وزودزایمان کردم وبچه ام nicu بودیک ماه ،امازایمانم راضی بودم زایمان د ...

چقد سخت گذشته براتون 

واقعا متاسفم 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمر درد ، بی حواس شدن ، بی حسی زیر شکم در اثر برش اعصاب پوست🥲 دلمو می خوارونم چیزی حس نمی کنم این اذیتم میکنه ، جای بخیه ها ، خونریزی شدید،  احتباس ادرار

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
گشادی واژن حقیقت داره با طبیعی؟

معلومه که حقیقت داره بعضی دکترا بیمارستانای خصوصی بخیه می زنن یخورده تنگ تر میشه و اون جریانا کلا از ریخت میوفته با طبیعی تازه برش هم میزنن 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
شما بیطرفیمن طرفدار سزارین بودم!ولی بعد از سزارینم برای بچه دوم خیلی خیلی تخقیق و مطالعه داشتمبعد فه ...

ممنون عزیزم که اطلاعاتتو در اختیارمون گذاشتی

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
عشقم یه خط که این حرفارو نداره استرچ مارک واسه ترک های بارداریه که به سزارین و طبیعی ربطی نداره من س ...

منم سزارین تشخیص دادن.دوقلو.آمپول به کمرم زدن.وسط عمل هوشیار شدم.دوباره بیهوش شدم.اصلا کمر درد ندارم.

و اینکه فشاری که تو زایمان طبیعی به سر بچه وارد میشه براش مفیدهمثلا تو بچه های سزارین احتمال ابتلا ب ...

وای خدادور کنه یکی از فامیلای دور بچه سالم دسته گل موقع زایمان طبیعی سرش اسیب دید کامل فلج شد یه تیکه گوشت شده

من یک سزارینی هستمهیچ مشکلی ندارم هیجیفقط رد بخیه مونده ک اونم جای پای دخملمه

ای جونم خداروشکر 

واقعا من رد سزارینم ندارم