2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول برو پیش دندون پزشک ببین دندونات خراب نیستن؟؟ حداقل دوبار در روز مسواک بزن بعدش هم دهانشویه حتما موقع مسواک زبونت هم تمیز کن من جدیدا اسپری خوش بو کننده دهان هم گرفتم از اون هم هر جا باشی میتونی راحت استفاده کنی 

شاید رفلاکس داری

دندونانو با نمک بشور نخ دندون بکش صبحش دهنت بو نمیده

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒

وای عزیزم منم یه مدت به مشکل تو دچار شده بودم اول مسواک‌ وقتی میزنی حتمن زبونتم مسواک بزن

دارچین هم برای بوی دهن خوبه 

بعد جدیدن یک سری آدامس ها اومده تو داروخونه باعث خوشبویی دهان میشه و بدون قنده و آسیب نمیزنه به مینای دندان

همین نی نی سایت یه کسی میگفت انواع راه هارو رفتم و نشده. همیشه مسواک میزنم. حتی میگفت به دهنم ادکلن هم زدم ولی نشد. آزمایش دادم بیماری خاصی ندارم.

آخر سر میگفت سیاهدونه میجووم کاملا بوی بد دهانم رفته. اتفاقا ازش پرسیدن تلخه و بده. گفت در برابر اون همه سالهایی که اذیت کشیدم هیچ چی نیست.