یه مانتو دارم خیلی خوشگله ولی رنگش به دلم نیس طوسی پر رنگه میخوام مشکیش کنم
سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
از عطاری.رنگ لباسه ولی دوبار ک بشوری رنگه میره.ببر بده خشکشویی اونا واست رنگ بزنن
نمی ارزه ببرم خشکشویی
من دوتا شلوار شوهرمو خودم تو خونه رنگ زدم رنگای اصلم بود مطابق دستورشم عمل کردم دوبار شستم رنگه کامل ریخت داغون شد ولی دوماه پیش ی کت جین داره دادم خشکشویی رنگ زدن مثله روز اولش شد رنگم نداده تا حالا