2777
2789
عنوان

خاهشا لطططططفا بیایددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 22 پست
سیلی سیلی هستش کار دخترت چه بازی چه جدی اشتباه بود کتک زدن توجیه نداره خواهر زاده خودم خیلی کتک میزد ...

ببین اجی پدرشوهرم نسبت ب بچم خیلی محبت داره تاحالا هم ندیدم بدی کنن بهش ولی ایندفروووو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرفتمش بغل گفتم عزیزم عزیزم بعد ب پدرشوهرم گفتم چجور دلت اومد زریش

کار خوبی کردی

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

هر سالی باشه عقل داره و درک داره و میفهمه کتک زدم هم اشتباهه اینجور بچه هارو من دیدم انقدر لوس میشن ...

اخههه دخترم ک نمیفهمه دوسالش هم هنوز تموم نشده اون بزرگ تره تباید میزد

هر سالی باشه عقل داره و درک داره و میفهمه کتک زدم هم اشتباهه اینجور بچه هارو من دیدم انقدر لوس میشن ...

کتک زدن اشتباهه، ولی بچه دوسالشه، کم کم باید یاد بگیره که نزنه، یاد دادنش خودش اصول داره، نه که بزنی بچه رو

ببین اجی پدرشوهرم نسبت ب بچم خیلی محبت داره تاحالا هم ندیدم بدی کنن بهش ولی ایندفروووو

دیگه سری دیگه نمیزنتش چون میگی هم خیلی دوستش داره و اینکه خودت هم بهش گفتی چ طور دلت اومده 

ولی با دختر قشنگت هم صحیت کن که دیگه نزنه 🌸

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

کتک زدن اشتباهه، ولی بچه دوسالشه، کم کم باید یاد بگیره که نزنه، یاد دادنش خودش اصول داره، نه که بزنی ...

من کی گفتم بچه رو بزنه 

اصلا کجای حرف من اینو نوشته بود اتفاقا من مخالف کتک زدنم و میگم پدرشوهر اسی کارش هر چند غیر ارادی و غیر عمد بود ولی اشتباه بود 

بچه های این دوره زمونه هم خیلی عاقلن همون اول که شروع میکنن به کتک‌ زدن باید باهاشون با علم کامل روانشناسی صحبت کرد که زدن کار اشتباهیه

اخههه دخترم ک نمیفهمه دوسالش هم هنوز تموم نشده اون بزرگ تره تباید میزد

میگم اجی 

غیر ارادی بوده 

چون تجربه اشو دارم میگم😅 هنوز هم عذاب وجدانشو دارم قطعا پدر شوهرت هم عذاب وجدان هم داره تو هم جوابشو دادی 

اتفاقا بچه ها همون اول میفهمم دیدی مثلا گشنه اشون میشه بهت میفهمونن کشنه اشونه یا مثلا غذا نمیخورن با صحبت کردن و شکلک دراوردن بهشون غذا میدی

اینک جریانش همونه اگه از همین الان باهاش صحبت نکنی یاد میگیره همه رو بزنه یا ایندفعه همش خودتو میزنه تو جمع یا جلوی همه و هرجی باهاش صحبت کنی فایده نداره