2777
2789

اصلا خوشم نیومد نصفه نگاه کردم دیدم هیچ چیز جذابی نداره خاموش کردم اصلا کسای خوبیو انتخاب نکردن فقط نعیمه خوبه که اونم تو این جمع هست به چشم نمیاد زیاد

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

بابا خوب بود که من انقد خندیدم

این قسمتش چیز زیادی نداشت نصفش فقط ورود خانوما بود.

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عههه دیددم تهش غمگین بود🫠

خیلیییی💔

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

خوبه ک 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
عههه دیددم تهش غمگین بود🫠

تهش چیشد 

- دارای یک نومزد که بعد از کلی سختی وراه دور به هم رسیدیم 🤍🥺•           ﮼دلخوشیم‌تویی‌میون‌این‌همه‌دل‌مردگی :)" 𝓗𝓸𝓼𝓲♥️🌱                                                             آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

خوب بود نعیمه مخصوصا ب هر حال نسبت به مردها محدود تر هستن

حالا من این محدویت رو بیشتر دوست دارم 

آقایون فقط شده رقص، حالا رقص کجاش خنده داره، در حالی که خانما فصل اول حرف ها و رفتار ها و جوکر تایم های عالی داشتن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
وای بالاخره یکی همدرد من پیدا شدرشید جز شوخی های مبتذل +18 هیچیییی بلد نبود

دقیقاً

مرد به اون گندگی خجالت نمیکشه ، شیک میزنه.

اونجایی که اون سوال و از نیما فلاح پرسید من واقعا خجالت کشیدم

وای بالاخره یکی همدرد من پیدا شدرشید جز شوخی های مبتذل +18 هیچیییی بلد نبود

رشید کلا چهرش خنده داره اصلا حرف هم نزنه ادم از قیافش روده بر میشه من فقط همون قسمت که رشید توش بود رو دوس داشتم

برای خودت زندگی کن🫠🫠