2777
2789
عنوان

شوهرم رازی نمیشه پسرمو خنته کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 123 پست
من دخترم ۱۴ سالشه گوش سوراخ نیست یکبارم باباش نگفت چرا گوشواره نداره اصلا صحبتی نشد در موردش. ولی اگ ...

ادم با ادم فرق داره

شوهرمن کل اختیارات خونه و مدیریت و هرچی ک فک کنی گذاشته ب عهده ی من تنها کاری ک میکنم اینه ک قبل انجام دادن میگم فردا میخوام فلان کاری رو بکنم همین.میگه اگه فک میکنی درسته انجام بده.

درکل دخالت نمیکنه

ولی واقعا دلم برااین بچه میسوزه سوراخ گوش با ختنه خیلی فرق داره بیچاره هرچی بزرگتربشه سختترمیشه واسش

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کن مادرشوهر من میگفت برای حج واجب رفته بودن مردای گنده گنده و پیییر ختنه نشده بودنمیگفت توی بیما ...

وای خیلی مسخزس زشته اصلا زمان قدیم امکانات نیوده پسر عموی مادرمو بیست سالگی اینا ختنع کردن همه هم میدونن مسخرش میکردن حودشم ادم شوخی هست

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
طرز فکر

خب طرز فکرش با چارتا اراجیف توی اینستا و کانالا عوض شده؛ تو چندتا مقاله ی خارجی سرچ کن و بزن تو نت تا برات ترجمه کنن. بهش بگو اینا فوایدشه؛ نظر آخوند و دین و خدا هم نیست؛ شاید قبول کنه....

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
نه عزیزم شما گیر شوهر خوبی افتادی همچین فکر میکنی تازه من خانواده‌ای هم ندارم پشتم باشن

الهی بمیرم برادلت واقعا سخته دلم برابچت سوخت بخدا

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ببخشید من نمیدونم از شما که اطلاعات دارید میپرسمبا این حال الان هم این بیمارا خیلی خیلی زیاد. شایع ...

عه چقدر مودبید😌😊❤️ من اونقدر اطلاعات پزشکی ندارم اما چند بار زدم دیدم گفته درصد این بیماری ها از همین سایت های خارجی مث یورو نیوز و سی ان ان تو کشورای مسلمون خیلییی کمه. دلیلش حتما یه چی هست دیگه که دانشمندای خودشون میگن ختنه س.

ولی خب سر همین قضیه های اخیر روابط نامشروع زیاد شده طی همین دو سال واسه همین آمار ایران یکم رفته بالا

بعد شما فکر کن به نظرتون بالاشهر نشینان تهران و مولتی میلیاردر ها اصن اعتقاد دارن به این چیزا؟ نه طبیعیه همونا تو پارتیا تو همن ختنه هم ندارن اینا زیاد شده. والا منو شماییم میریم پارتی ولنجک؟😑 ما مثلا رابطه نامشروع داشتیم؟ طرف ما که خدارو صد هزار مرتبه شکر یه بیمار از اینا نداریم تو خونواده ان‌شاءالله طرف شما هم اینجور باشه

باز خوبه مهربونی مبگی جدایی😄

همسرم بینهایت دوسم داره و بهم وابسته اس 

منم همینطور

جدایی برای هردومون وحشتناک ترین انتقامه 😕

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

سوراخ کردنکوش واجب میست

میگم ک خدا رو شکر پسر ندارم

ولی اگرم داشتم و اگر باباش نمیذاشت تمام تلاشم رو میکردم از طریق علمی یا روانشناسی متقاعدش کنم. موفق هم نمیشدم بیخیالش میشدم تا خود بچه ام تصمیم بگیره. اینجا ایرانه همه چی بچه در اختیار پدره. کاری از مادر برنمیاد

اختیار سرخود این کارو کنه زندگی اش جهنم میشه