2777
2789
عنوان

کی تو خونه خودش حتی وقتی تنهاست خیلی مرتبه

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 24 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همیشه مرتبم شبا هم موقع خواب حتی یه ربع طول میکشه تا آماده بشم بخوابم موهامو قبل خواب حتما برس میکنم مسواک میکنم لباسمو کلا زیر و رو عوض میکنم و پوست صورتمو حتی اگه آرایش نداشته باشم بازم با پنبه و آب و گلاب پاک میکنم و عطر یا بادی اسپلش میزنم و لبمو چرب میکنم و میخوابم تو روز هم صبح ها اول دوش میگیرم و موهام همیشه سشولر شده و مرتبه ولی آرابش تو خونه زیاد نمیکنم شاید هفته ای یه بار یا دوبار واسه تنوع اما همیشه رژ لب رو میزنم کلا از مجردیم عادتم همین بود الانم جایی مهمونی برم همه اخلاقمو میدونن و راحتم به خودم و کارام میرسم 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اکثرا تو خونه به خودم میرسم منظورم آرایش نیست چه تنها باشم چه همسرم باشه مجرد بودمم همینطوری بودم ...

چه خوب که روحیه خوبی داری من از اول مادرم ملشت بود حالا من خیلی متفاوتم ولی یه سری چیزا شخته بشه روتینم در این حد بگم که محرد بودم خیلی حموم نیکردم مادرم میگفت چخبرته این همه حموم 

چه خوب که روحیه خوبی داری من از اول مادرم ملشت بود حالا من خیلی متفاوتم ولی یه سری چیزا شخته بشه روت ...

خب بپذیر که اون دوران تموم شده و الان میخوای تغییر کنی 

من حتی از به خودم رسیدن و خوشگل کردن به عنوان یه روش برای خوب شدن حالم استفاده میکنم 

فک کن حالم بده میشینم یه دل سیر گریه میکنم بعد میرم دوش میگیرم میام لباس خوشگل می‌پوشم آرایش میکنم و ادامه زندگی

چطوری

اینکه برات تمیزی خونه برات فرقی نکنه کسی میخواد بیاد یا نه و برا دل خودت همیشه تمیز باشه.

اینکه آرایش و تمیزی و بوی خوش دادن روتین روزانه ات باشه.

اینکه لباسی که میپوشی واقعا لباسی باشه که قراره جلوی یه مهمون بپوشید باشه.کی برازنده تر و مهم تر از خودت و شوهرت؟

چرا هرچی خوبی و تمیزی و قشنگی هست برای دیگران و جلب نظر اونا باشه.وقتی همون کاری که پیش بقیه می‌کنی برا خودت اولش انجام بدید این یعنی دوست داشتن خود

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس