2777
2789

باهاشون تو یه ساختمونم درب خونمون شیشه ایه و از اون طرف میشه اومد داخل

وقت و بی وقت میان میرن مادرش روزی ۱۰۰ بار میاد ب بهونه ها الکی میگه خونه ای بیداری داری چکار میکنی میاد میشینه اصلا فکر من نیست هیچ حریم خصوصی ندارم اسایش ندارم با شوهرم یه شب تنها نبودیم ک بعد شام یه میوه ای چایی چیزی کوفت کنیم 

بداخلاقی و بد محلیشم کردم ولی حالیش نی ب شوهرمم میگم هیچی نمیگه تازه بهش بر میخوره 

سیرم از زندگی دنبال یه راه واسه خودکشی ام چون ازدواجم با عشق بوده نمیتونم برم خونه بابام هیچکسم نیست دردامو بهش بگم جز اینجا انقد میریزم تو خودم بخدا مریییضم مریض حال و روز و زندگیم برا کسی مهم نیست خدایا فقط مرگمو ازت میخوام😭😭💔💔

واسه مادر شدنم میشه صلوات بفرستی🫠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا دلیلش مشخصهحق داری کلافه باشیخونت تا این حد به مادرشوهر که هیچ، به هر فامیل دیگه ای ام نزدیک ب ...

نزدیک ۴ ساله دارم این زندگی سگی رو تحمل میکنم هیچکس درکم نمیکنه هیچکس جای من نیست شوهرمم آدمی نیست نمیدونم قراره چقد زنده بمونم و درد بکشم

یخ بار قشنگ آبرومندانه و مجلسیهمچین پدر مادر دار بهش بتوپپپپپپپپاصلا خودتو بزن سلیطه گیآخرش اینه یه ...

یه آدم دروغگوووو دو ب هم زنه من هیچی نمیگم برام دعوا میتراشه چ برسه چیزی ام بگم

مادر شوهر من موقع رابطه جنسیمونم میپرید تو خونم

یه روز زیر دوش گفتم خدایا خودت جوابشو بده 

قشنگ حل و فصلش کرد برام پاشو برید از خونم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25