2777
2789
عنوان

تو سریال کیمیا دلتون برای آرش نمیسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 86 پست
شانس نیس ، زرنگ بود 😂

بقول دوستم فکنم از طلا بوده🤦🏼‍♀️😂

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
فرهاد برای شهرزاد چیکار کرد شهرزادو قربانی خودش که عشق مصدق بود کرد تنها کاری کرد فراریش داد وسط راه ...

وای چقد حق میگی

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چقد حق میگی

والا اولین بار شهرزاد بخاطر اعدام فرهاد قبول کرد زن قباد بشه. بعد تازه فرهادم بیکار نبود رفت با دختر شاعره ریخت روهم پاسوز عشق شهرزاد نشد  

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
والا اولین بار شهرزاد بخاطر اعدام فرهاد قبول کرد زن قباد بشه. بعد تازه فرهادم بیکار نبود رفت با دختر ...

اگه فس فس نمیکرد و درگیر سیاست نمیشد شهرزادو از دست نمیداد اه اه چقد متنفر بودم از فرهاد فقط خودش براش مهم بود خودخواه 

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
دلم ریش شد برای آرش نه محبت پدری دید نه مادری نه از زنش محبت دید نه بچش

دقیقا ....همه چی تموم هم بود 

اگه فس فس نمیکرد و درگیر سیاست نمیشد شهرزادو از دست نمیداد اه اه چقد متنفر بودم از فرهاد فقط خودش بر ...

فرهاد فقط براش سیاست مهم بود حتی زمانی که شهرزاد زنش بود میدونست ممکن با ی خطای دیگه پدرش و شهرزادو ب خطر بندازه باز ولکن  نبود  اخرم همین شد پدرش بخاطر فرهاد مرد  اصلا خیلی شخصیت مزخرفی بود 

فرهاد فقط براش سیاست مهم بود حتی زمانی که شهرزاد زنش بود میدونست ممکن با ی خطای دیگه پدرش و شهرزادو ...

با اون عینکش😂😂😂😂عینک روشن بینی بود

اخه نصفه دیدمش چمدشم میشد از فرهاد

من تاآخرشو دیدم به امید اینکه قباد و شهرزاد بهم برگردن حیف

با اون عینکش😂😂😂😂عینک روشن بینی بود

چقد چندش بود این بشر  یدونه پیرهن میپوشید روش بافت بعد کت 😑😂 قبادو بگو با کت شلوار مشکی 🥹 بچم کراش العالمین بود چقدم ب شهرزاد میومد     تازه من دلم واسه شربتم سوخت 😂🤦🏼‍♀️