2777
2789
عنوان

تو سریال کیمیا دلتون برای آرش نمیسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 86 پست

منم طرف ارشم نمیدونم چرا اینقد دوست داشتم اینا یه زندگی خیلی عاشقانه داشته باشن و کیمیا با پیمان ازدواج نکنه چون دفه اولمه میبینم فیلمو

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه ببین شهرزاد بچشو ول کرد ب امون خدا فرهادو ترجیح داد قباد بخاطر شهرزاد تو روی بزرگ اقا وایساد او ...

قباد وقتی تو روی بزرگ آقا ایستاد که دیگه کار از کار گذشت ، اگ از همون اول ترسو بازی در نیوورد اینجوری نمیشد ، خوبه قباد دوتا دوتا تو خونه زن داشت با خدمتکارم که عشقو حالشو کرد ولی شهرزاد برنگرده به عشق سابق‌ش؟ 

چون قباب شهاب حسینی بود شماها دلتون براش مییوزه وگرنه خیلی خطا داشت 😂

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

منم طرف ارشم نمیدونم چرا اینقد دوست داشتم اینا یه زندگی خیلی عاشقانه داشته باشن و کیمیا با پیمان ازد ...

ولی من طرفدار پیمانم چون کراشمه 🤣

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

منم جدا شدم یعنی میشه همچی بختی نصیبم بشه؟؟🤣

یکی تو محل زندگیم بود انچنانم خوشگل نبود تحصیلات درست حسابیم نداشت خانواده ام داغون یبار نامزد عقدی کرد جدا شد رفت شوهر مجرد کرد ی بچه اورد از اونم جدا شد باز با ی پسر مجرد ازدواج کرد الان زندگیش عالیع شانسسسهه شانس

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

ذات آرش درست عین پدرش بود ذات خراب هیچ وقت درست نمیشه 

همش با دروغ و ریاکاری جلو رفت و عین باباش هم بچه رو میخواد از مادرش جدا کنه 

اصلا صداقت نداشت اون از دروغش در مورد خواهرش اون از دروغش برای پیدا کردن محموله

کلا ذاتش دروغگویی و به خاطر منافعش هر کاری می‌کرد 

اگه دخترش و کیمیا رو دوست داشت قمار نمیکرد رو زندگیش

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
شهرزاد چی

چرا شهرزادا رو ریختین تو کیمیاها😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
قباد وقتی تو روی بزرگ آقا ایستاد که دیگه کار از کار گذشت ، اگ از همون اول ترسو بازی در نیوورد اینجور ...

فرهاد برای شهرزاد چیکار کرد شهرزادو قربانی خودش که عشق مصدق بود کرد تنها کاری کرد فراریش داد وسط راه ازش گرفتنش  شهرزاد قربانی اشتباهات فرهاد شد فرهاد چی ؟  عشقو حالشو زمانی کرد که شهرزاد با فرهاد شیراز عشقو حال میکرد اونم اخر فیلم مشخص نشد واقعا بچه اصلا از قباد بود یا نه  اصلا ربطی ب بازیگر نداره  تو فیلمای ایرانی مثلا نشون میدن هرکی طرفدار ایرانه خیلی خوبه بقیه بدن نمونش شیرزادو خاتون.  

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید