2777
2789

من ۸ سال عروسی کردم ولی حس میکنم این زندگی فایده ای نداره با کوچک ترین چیزی فکر میکنم باید برم.الان دارم کیمیا رو میبینم .با خودم میگم شاید من و همسرمم شاید اصلا برا هم ساخته نشده باشیم.و من با کسی دیگ خوشبخت تر باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیه این طرز تفکرات گند زده به جامعهاون بیرون هیچی نیست براتون بمونید سر خونه زندگیاتون که وضع خیلی خ ...

تقصیر ی سری بلاگره.ک طلاق گرفتن بعد طلاق ی پیج زدن و اینجور جیزارو دارن تبلیغ میکنن این تفکرو ک خوشبختی شاید کنار کسی دیگه ی و یا زندگی بعد طلاق فقط دورهمی و پارتیو کافه و این جور جیزاس 

وقتی بخای با این افکار زندگی کنی مشخصا آخر زندگیتونم ب همونجا ختم میشه

همسر من خیلی آدم سخت گیر و عصبی و بیخودی هست.قهر میکنه.

مثلا میگه رو فلان چیز چرا سلفون نکشیدی و قهر میکنه

همسر من خیلی آدم سخت گیر و عصبی و بیخودی هست.قهر میکنه.مثلا میگه رو فلان چیز چرا سلفون نکشیدی و قهر ...

خب هر مردی ی سری اخلاقای بد داره و همینطور ما خانما هیج کس کامل نیست.میتونی سعی کنی با ی سری سیاستا و راهو روشا ب مرور درست کنی ی سری رفتاراشو. و یا وقتی میبینی انقد حساسه واسه جلوگیری از بحثو دعوا ها ی کم بیشتر دقت کنی ک اصلا این جیزا نمونه سلفون کشیدن اصلا پیش نیاد ک بخاد ب ناراحتی و دلخوری بکشه.ولی زندگی کردن با این فکر ک آخر زندگیمون قراره جیزی نباشه بدتر جیزای منفی رو جذب میکنی یعنی همون ک ب هرجیزی فکر کنی سرت میاد.هر مردی ی اخلاقه بد داره ک شاید ب ظاهر نشون نده ب مرور نشون بده بقیه مردام همینن