2777
2789

چیکار به خونوادش داری 

تو خونه خودت رو گرم نگهدار اونا رو سالی چند بار ببین 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتر از این رفت و آمدی راحتی

پسرشون رو هی واسه هرکاری صدا بزنن یعنی هرکاریا کلی توقع هم داشته باشن بعد خودشون عین مجسمه یخ باشن هیچ‌کجا به کار نیان خوبه؟

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

نه. همین الانم بخاطر بچه دارم ادامه میدم.

خانواده نداره پدرو مادرش فوت شدن. ولی اتفاقا همین امشب داشتم فکر میکردم اگه خانواده داشت حداقل یه بزرگتر داشت یه وقتایی یه حسابی می‌برد از اونا و خودش رو یه کم جمع و جور می‌کرد.  الان نمیشه خیلی از رفتاراش با خانوادم رو مقابله به مثل کنم. خودش هم که هیچی حالیش نمیشه

اره، با خانواده شوهرمم پدر و مادرش ماهی یه بار شام میریم، البته تا دعوت نکنن برای شام نمیرم، یا عصر میرم یا بعد شام در حد دو سه بار، اما ماهی یه بار هم برا شام دعوت میکنن

خواهر و برادرا هم دو ماهی یه بار در حد سر زنی، سه چهار ماهی یه بار هم یا ما شام دعوت می‌کنیم یا اونا 

پسرشون رو هی واسه هرکاری صدا بزنن یعنی هرکاریا کلی توقع هم داشته باشن بعد خودشون عین مجسمه یخ باشن ه ...

والا واسه ما هم همینه سال به ماه دعوت نمی کنن درعوض زنگ میزنن هر روز به پسرشون 

والا واسه ما هم همینه سال به ماه دعوت نمی کنن درعوض زنگ میزنن هر روز به پسرشون

واکنش تو چیه؟ 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
دلیل این همه کینه و نفرت بین مادر شوهر و عروس و بهم تیکه انداختن چی هست؟؟؟؟

اینکه هر محبتی عروس میکنه آخرم پشت سرش حرف میزنن پسرشونو پر میکنن و هیچ کمک مالی یا عاطفی نمیکنن فقطططط توقع دارن آخرم ایراد میگیرن، مشکل شعوریه که بزرگتر نداره