2777
2789

درد شدیدی دارم درحد استفراغ تهوع ولرز وپادرد وهمه چی  فقط شیاف روم اثر داره .دلیلش چیع نزیدیک ۲۴ سالمه انواع سونوگرافیارو رفتم خاهش میکنم بگید 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مسکن

میخام دلیلشو بدونم چیه هرماه شده برام عذاب تاوقتی مسکن عمل کنه خیس عرق میشم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه همینن دلیل نداره

مشکل اینه فقط شیاف اثرممیکنه روم 

اصلا ژلوفن ۵۰۰ اثر نداره خدا بهم رحم کنه فقط این شیاف تاثیرش بمونه برام تاهمیشه بدنم عادت نکنه بهش 

همه همینن دلیل نداره

واقعا همه همینن یعنی توبرات انقدر عادیه دردش وتحمل میکنی؟ من میگم قابل تحمل نیس برام اصلا  نمیدونم باید چیکارکنم 

واقعا همه همینن یعنی توبرات انقدر عادیه دردش وتحمل میکنی؟ من میگم قابل تحمل نیس برام اصلا نمیدونم ب ...

من یه هفته قبلش درد دارم جوری که میشینم گریه میکنم ولی وقتی میشم دوروز اول درد دارم بقیش قابل تحمله

کاش هیچوقت به دنیا نمیومدم:) 
من یه هفته قبلش درد دارم جوری که میشینم گریه میکنم ولی وقتی میشم دوروز اول درد دارم بقیش قابل تحمله

من روزی که پریود میشم درد دارم فقط چون شدم ولی خونریزی زیادی ندارم روز اول درحد مرگ روز دوم قابل تحمل ولی بامسکن

پیگیر نشدی؟کلا چاره اش‌چیه چن ساله متاهلم باخودم میگم کاش بچه اورده بودم  الان دوماهه اقدام کردم فقط پریود نشم دیگه ۹ ماه غنیمته

میگن بعد زایمان خوب میشن ی عده

پیگیر نشدی؟کلا چاره اش‌چیه چن ساله متاهلم باخودم میگم کاش بچه اورده بودم الان دوماهه اقدام کردم فقط ...

بچه که دردسرش بیشتر بالاخره فشار میاد به رحم همینه

کاش هیچوقت به دنیا نمیومدم:) 
بچه که دردسرش بیشتر بالاخره فشار میاد به رحم همینه

دردت نرماله بنظرم ک اینو میگی