2777
2789
عنوان

متاهل ها یه نصیحت به مجردها بکنین

165 بازدید | 33 پست

جدیدا تو نی نی سایت خیلی زیاد شده مجردا دوست دارن ازدواج کنن

ولی خب همیشه متاهل ها اینجوری ان که شما که جوجه اید ازدواج چیه به چه درد میخوره مجردی خوبه 

واقعا سواله برام چرا وقتی مجردیو ترجیح میدین ازدواج کردین؟بعد ازدواج پشیمون شدین؟

و اینکه شاید تجربه هاتون کمکی به ما مجردها کرد تا واقعیت زندگی متاهلی رو درک کنیم نه چیزی که صرفا فیلم و سریال ها نشون میدن

با چشم باز ازدواج کن قبلش مشاوره ها برید باهم تست های قبل ازدواج روانشناسی انجام بدید واقعا عجله نکن بعداً پشیمون شی .یکی ازدواج کن ک جفتت باشه درکت کنه هم دیگه رو بفهمید

گوزل اسم به ترکی یعنی زیبا قشنگ عالی ظریف 🤤💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قصد ازدواج نداشتم اما چون دوسش داشتم اومد جلو اوکی دادم

سخته سن پایین ازدواج اشتباهه

قشنگ با اگاهی کامل و درک کامل برو تو زندگی

وضع مالی مهمه شخصیت رفتار دوستاشون خانوادشون مهمن

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

من مجردم . همه چیز تو زندگیم دارم.  جز شوهر . انگار خلأ عاطفی . واقعا از ته قلبم دلم میخواد یکی دوستم داشته باشه . 

اگر این نیاز نبود همینجوری به زندگیم ادامه میدادم . 

تجربه ای ندارم که گفتنی باشه😂ولی ازدواج خوبه،مگر طرفت بد باشهنمیدونم چرا انقد بدشو میگن

اتفاقا منم دقیقا به خاطر همین پرسیدم

فکر میکردم خوبه تا اینکه دیدم اینجا همه مخالف ازدواج هستن

واقعا کنجکاو بودم 

اتفاقا منم دقیقا به خاطر همین پرسیدمفکر میکردم خوبه تا اینکه دیدم اینجا همه مخالف ازدواج هستنواقعا ک ...

نه خوبه

بدون مشکل نیست

مام گاهی درگیری داریم

ولی بازم هیچ وقت نشده بگم کاش همسرم نبود و مجرد بودم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
من مجردم . همه چیز تو زندگیم دارم. جز شوهر . انگار خلأ عاطفی . واقعا از ته قلبم دلم میخواد یکی دوست ...

مشکل منم خلا عاطفیه 

دوستام دوست پسر دارن اوکیه 

ولی من واقعا نمیتووونم 

اصلا خوشم نمیاد از اینجور روابط باز امروزی