2777
2789

حالم خیلی بده حال روحی و جسمیم یجوری شده صددرصد احتمال میدم طلسمه

صورت و پوستم همش کدر پر از جوش شده

همش بیحالم اصلا انرژی هیچ کاری ندارم. و یه فشاری توسرم احساس سنگینی دارم ،اعصابم خیلی ضعیف شده یه بچه ی ۳ساله دارم.که خیلی باهاش خوب بودم ولی الان اصلا نه حوصلم ب اون می‌کشه نه به شوهرم .بعضی وقتها الکی بدجوری نسبت به شوهرم متنفر میشم ،ریزش مودارم‌.

احساس غم و نارضایتی از زندگیم دارم .ولی میلی به رابطه ندارم.خیلی وقتا کاری می‌خوایم بکنیم جور نمیشه ،و ضرر مالی هم زیاد دیدیم و زندگیمون بی برکت شده.

تمام این مشکلات چند ماهیه تو زندگیم هست .خودم واقعا تعجب میکنم 

بد خواهم زیاد داریم متاسفانه.

مشکل اصلیمم ینه اصلا هیچ دعا نویس و شخصی رو سراغ ندارم که با خیال راحت برم پیشش سرکتابی چیزی باز کنم.

نمی‌دونم چیکار کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا علائم اضطراب و افسردگیه لطفا منطقی فکر کنید

عزیزم دور و بر خانواده ی همسرم خیلی شنیدم که از این کارها میکنن منم مشکوک شدم دیگه به طلسم .اصلا اینجوری نبودم آخه چرا باید یدفه اینجور بشم انگار هیچی دست خودم نیست .بعد این که هر کاری می‌خوایم بکنیم و تصمیم به چیزی میگیریم درست پیش نمیشه و مدام ضرر مالی میبینیم و هیچ پیشرفتی نمی‌کنیم .اینکه بدنمون مدام یه سنگینی داره که غیر طبیعیه انگار .فکر نکنم از افسردگی باشه

بله .بادعانویس بدتر شد

من واقعا خیلی میترسم، نمیخوام زندگیم خراب بشه رابطم با شوهرم،یا سلامتی جسمیمو اگه از دست بدم چی.یچیزایی آدم می‌شنوه میترسه .والا با دعا دیگه هرکاری میکنن ،خیلی میترسم