اول کیک اسفنجی با خمیر ترش اصلا پختش شبیه کیک اسفنجی با پکینگ پودر نیست .
تخم مرغ ۳ عدد
روغن نصف لیوان
شکر یک لیوان
وانیل ۲ قاشق
خمیر نونوایی یک شانه .
میوه نزنید خمیرمیشه .کشمش میشه زد .فقط بعد پخت یک روز بمونه برای کیک خامه ای قابل استفادس.
خمیر ترش با مواد بهم میزنیم .تا یک دست بشود قالب چرب و اردی میکنیم .مواد را میریزیم توش .یک ساعت حتما حتما بزارید خوب استراحت کنه پف کنه وگرنه خمیر میشه .اگر استراحت کنه پف و پوک درمیاد .برخلاف کیک با پکینگ پودر
باید حتما یک روز بزارید بمونه .چون خمیر ترش بعد از یک روز مزه مواد را میگیره .مزه ترشیش و خامیش در یک روز میره .
ولی یادتون باشه با این میزان مایع دو تا قالب بزرگ کیک اسفنجی میتونید بپزید .