2777
2789
عنوان

بیاین یه سوال ازم بپرسین منم یه سوال از شما بپرسم🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 54 پست
ینی موافق نیستی ک کره ای ها همشون شبیه همن😭😂

موافقم ولی خیلی کیوتنن😭😂

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه آدم های مورد علاقم از دنیا برن و من زنده باشم:)دوتا از ویژگی های بد اخلاقیت؟

نمیتونم ابراز علاقه کنم ب کسایی ک عاشقشونم.

آدمارو راحت از زندگیم حذف میکنم.

مشاوری،سال کنکور مدرسه بریم؟

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
اها چون گفتم چکاره ای گفتی مشاور😂🥲

خب تو فرهنگیان

رشته مشاوره خوندم😂

مُشاور کنکور و مدرسه❤️رتبه ۳ رقمی کنکور و دانشگاه فرهنگیانی بودم🌝 خودتو زندگی کن🎀اللهم عجل لولیک الفرج 😍

نمیتونم ابراز علاقه کنم ب کسایی ک عاشقشونم.آدمارو راحت از زندگیم حذف میکنم.مشاوری،سال کنکور مدرسه بر ...

دومیه رو منم دارم و بنطر خودم جزو ویژگی های خوبمه

مُشاور کنکور و مدرسه❤️رتبه ۳ رقمی کنکور و دانشگاه فرهنگیانی بودم🌝 خودتو زندگی کن🎀اللهم عجل لولیک الفرج 😍

نمیتونم ابراز علاقه کنم ب کسایی ک عاشقشونم.آدمارو راحت از زندگیم حذف میکنم.مشاوری،سال کنکور مدرسه بر ...

بستگی ب مدرسه و دبیرات داره

دومیه رو منم دارم و بنطر خودم جزو ویژگی های خوبمه

نمیدونم بعضی مواقع منم بنظرم خوبه ولی خیلی از آدمای دور و برمو برا همین ویژگیم حذف کردم.

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
نظرت در مورد رابطه قبل ازدواج

تا ابد باهاش مخالفم

توچی؟

نظرت در مورد رابطه قبل ازدواج

دوس داری شوهرت چی کاره نباشه؟

کاری از نظر بقیه خوبه ولی تو بدت میاد

مثلا من پزشک😂